Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiar90

Czy uderzylas swojego chlopaka???++

Polecane posty

Gość kasiar90

Hej mam pytanko czy kiedy kolwiek ktoras z Was udezryla swojego chlopaka????

Gość tak mysle
tak, ale potem juz nie byli "moi":-)

Gość kasiar90
Kurcze ja uderzylam swojego chlopaka jeden jedyny raz nadal jestesmy razem ale czseto mi o tym mowi..... Chyba jego EGo zostalo urazone;/

Gość kasiar90
Prawiczek z wiara Jaslie jestes DAMSKIM BOKserem to tak!!!

Gość w tym tygodniu jeszcze nie
:P

Gość jkklk
ja też tak robiłam i dla jego dobra zostawiłam go. nie chciałam go krzywdzić dalej :/

Gość Madsss
Jeśliby zaliczać "żartobliwe klepnięcia" to owszem. Jeśli w grę wchodzą przepychanki np. o miejsce na kanapie to również. Jednak chyba przez całe 4 lata nie trzasłam go z liścia w twarz z premedytacją i wściekłością. A to dlatego, że mnie po prostu nigdy nie skrzywdził :)

Gość tak mysle
ale meza jeszcze nigdy:P

Gość kasiar90
Ja uderzylam go bo Mnie oklamal co pozniej okazalo sie klamstwem....:(:( Glupio mi bylo ale stalo sie jakos zrozumial:)

Gość nigdy nie uderzylam swojego
faceta, nawet gdy bylam mega wsciekla i juz mnie nosilo. wolalam w sciane walnac niz w niego, ewentualnie czyms rzucic :D ale uderzyc to bym nie uderzyla, bo wiem, ze jego wielkie EGO by bardzo ucierpialo. moj chlopak wychodzi z zalozenia: raz sie uderzy, ostatni raz sie widzi. proste, ale bardzo skuteczne :D

Tak na poważnie- nigdy:) Ale czasami szturcham go widelcem jak mi się kręci po kuchni i przeszkdza:)

Prawdziwy facet odda." a prawiczek pewnie powie analczego to zrobiłaś ? :P a tak na serio to prawdziwy facet spojrzy kobiecie prosto w oczy i powie jej : miło mi było , po czym odwróci sie i odejdzie :)

Gość apololitenkia
nie raz ...

"a prawiczek pewnie powie analczego to zrobiłaś ? " Prawiczek nie zwiąże się z taką, bo leją tylko niedziewice z wieloma partnerami na koncie, jak np. Twoja. :classic_cool:🖐️ Niewinne dziewice są na to zbyt delikatne. 🖐️

Gość nie rzucać się
jeżeli miałabym uderzyć swojego faceta, to znaczyło by że nie jest mnie wart, jeżeli muszę go bić. wiec zamiast uderzyć, należało by rzucić

Prawiczek nie zwiąże się z taką, bo leją tylko niedziewice z wieloma partnerami na koncie , jak np. Twoja" prawiczek z wiarą skąd zaczerpnąłes takie informacje ? mama ci opowiadała o tacie ? czy to moze kumple cie uświadamiają ? bo faktu "z życia wzięte " nie biorę pod uwagę :P okazał byś sie złym i fałszywym prawikiem :P

Owszem Twoja mama mi opowiadała o Twoim tacie i o Tobie" prawik jak by tak było to byś wiedział ze moja dziewczyna nigdy nie podniosła nawet reki na mnie :) coś ściemniasz ;) :P z tymi opowieściami od mamy

prawiczku sugeruje ci że moja mama zawsze mówi prawdę , tylko słuchacze nie chca słyszeć pewnych niewygodnych dla nich słów :P

prawiczek jak ty tak bedziesz wszystko w życiu odwracał kota ogonem jak ten temat to ty nawet dziewczyny po 67 analach nie zaznasz z powodu swojej odmiennosci tematyczno - społecznej :P