Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszepomocy

POTRZEBUJĘ OPINII PRAWDZIWEGO FACETA. LUB KOBIETY DOSWIADCZONEJ W SPRAWACH

Polecane posty

na uczuciowym mnie nie ma, a facetów jest tu tyle co kobiet, nie jestem jedyny :P byś ie mógł/mogła tak drzeć na mnie jakbym był jeden na całe forum anie tak... Idź się powyżywaj na innym facecie amnie daj spokój, musisz na mnie się wyżywać za nieudane życie seksualne ? nie ma tak źle, za niedługo emeryurka :P

Gość tos jej poradzila
to teraz danielek mozesz juz isc przypudrowac nosek jak cie tak ladnie chwala

moim zdaniem powinnaś się go wprost zapytać czy ma na myśli przyjaźń czy związek... wydaje mi się, że on chce się niby przyjaźnić ale jednocześnie trzymać Cię przy sobie, robić nadzieje itd i może za tysiąc lat się doczekasz a może już zawsze będziesz taką zabaweczką... niestety faceci często zostawiają sobie otwartą furtkę po rozstaniu bo wtedy mają kogoś do pogadania, do wypadu na imprezę, do obściskiwanka większego czy mniejszego a niestety kobiety się angażują i nie widzą, że to tylko taka ich zabawa... aleeeeeeeeeeeeee :) oby w tym przypadku było inaczej, życzę Ci tego :)

Gość proszepomocy
mniam_mniam dziękuję bardzo :) jestes kochana. niestety nie nalezę do osób ktore potrafią się w prost zapytac o sprawę takiej rangi. wolę czekac na powolne rozwiązanie i działalnosc tej drugiej osoby. nie wiem czy to wada czy zaleta

Gość gosia gogo
a co za roznica czy ktos pisze do ciebie na czarno czy pomaranczowo?????hahaha jak na czarno to bardziej wiarygodny?czy latwiej namierzyc?co za baran

Gość bawi
a mi się wydaje, że niedawno z kimś się rozstał i sobie o Tobie przypomniał....