Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LubieSloneczniki4

pierwszy raz. pierwsza antykoncepcja. pierwsza tak stresująca wizyta u gin.

Polecane posty

Witam. Myślę, że tutaj jest wiele "doświadczonych" w tych sprawach kobiet i może ktoś mi coś doradzi. Otóż od jakiegoś czasu planujemy z chłopakiem współżycie. Zastanawiam się jaka forma antykoncepcji byłaby najlepsza. Od razu pomyślałam o tabletkach ale teraz rozważam plastry.. We srode mam wizyte u ginekologa i przedtem chciałabym znac Wasze zdanie i opinie. Moze ktos ma jakies doswiadczenia .. z wyborem pierwszej antykoncepcji. Oczywiście zdanie lekarza będzie dla mnie najważniejsze. Chciałabym jednak zapoznać się z opinią kobiet, które antykocepcje stosują już od jakiegoś czasu. Co polecacie ? Czego nie? Może to głupie ale dodatkowo stresuje mnie fakt, że pierwszy raz idę do "Pana" ginekologa. Wcześniej to były kobiety. Ale wiem.. lekarz to lekarz. Pwinien mi pomóc. Tyle, że t taki głupi strach :) Z góry dziękuję za wszystkie rady.

Gość agrafka agrafka
ja mam lepsze zdanei o facetach -ginekologach zresztą moje koleżanki też - myślę ze faceci są bardziej delikatni i nigdy bym nie poszła do babki. A co do antykoncepcji cóz wybór należy do Ciebie - ja stosowałam tabletki i dla mnie były najlepszą i najwygodniejsza metodą