Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieliście z nimi do czynienia

maminsynki

Polecane posty

Cholera napisałam długiego posta i mi skasowało Ja z moim wytrzymałam 1,5 roku, teraz jestem w normalnym związku. Ale tak mnie naszło bo wczoraj go spotkałam. Wyglądało to tak że mieszkał w akademiku, jak tylko kupił samochód to jeździła na kade zawołanie rodziców do nich (100 km). Pracował i studiował, ze mną sie wykłócał o każdego grosza, czesto pożyczał kase a jak tylko matka powiedziała że może by telewizor kupili czy coś to leciał i kupował i jeszcze się dokładał a potem na zycie nie miał. Nigdy ale to nigdy żeśmy nie wyjechali nigdzie bo jego rodzice uważali to za stratę czasu i pieniędzy. do kina ledwo mi się udwawało go wyciągnąć, mi mówił ze zapracowany i zmęczony a jak tylko jego matka zadzwoniła to jechał. Teściowie niby fajni ale z tego co wiem to tylko pozory, utrzymuje teraz kontakt na gg z jego bratową, ona wyniosła się z mężem na drugi koniec Polski bo wcześniej jak mój były nie miał samochodu to tamten tak jeździł. A najlepsze że on nie wyobrażał sobie innej opcji mieszkania, niz remont strychu u jego rodziców. Teraz ponoc mają tam zamieszkac ze swoja narzeczoną. Aż mi jej szkoda.

Teraz ponoc mają tam zamieszkac ze swoja narzeczoną. Aż mi jej szkoda." a mnie zastanawia skąd masz takie informacje skoro ten koles wcale cię juz nie obchodzi ? skąd tyle zainteresowania jego osobą i jego planami ? :D

Przecież napisałam że mam kontakt z jego bratową czasem sobie klikamy na gg bo się z nią zaprzyjaźniłam swego czasu

Gość adm budynków komunalnych
regres jestes slepy!!!

Gość no to czytaj
regres uważniej zanim coś "mądrego" napiszesz :O

koniec akapitu drugiego w moim drugim poście "....utrzymuje teraz kontakt na gg z jego bratową, ona wyniosła się z mężem na drugi koniec Polski ...."