Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el_Greko

zobaczcie jak sobie spaceruje po Atenach

Polecane posty

Gość wojovniczka
no zajebiste atenskie slamsy

Gość el_Greko
i to pod samym Akropolem :)

Gość pytajonca
a ty jestes ten niski czy ten wysoki?

Gość okurnatwarz
o kurna twarz to chyba wysoki jestes

Gość el_Greko
no dosc wysoki, ale to niewazne. wazne sa Ateny ;) i ten piekny syf

Gość wszedobylska
no ateny sa smieszne troche :) syf i taka duza wiocha... poza blichciarskim pireusem i okolicami akropolu, ale polnocnymi :) po poludniowe zajezdzaja... bardzo chaotyczne i nieladnie miasto...

Gość el_Greko
no faktycznie jest to raczej koszmar niz cud urbanistyki i przemyslanego kierunku zrownowazonego rozwoju :) akropol miodzio, wystarczy przywdziac toge, a mysli same wskakiwalyby to filozoficznych tomow, pireus - jak ktos lubi bazarowy klimat typu sopot albo las vegas to ok ;) wole berlinski postindustrialny clubbing na ostkreuz :D

Gość fajny jestes
nie ma to jak wysoki koles :D

Gość Mnie tam Ateny nie interesuja
a Ty owszem ;). Szukam takiego wielkoluda bo sama jestem wielkoludka :). Jak jestes wolny to o odzew prosze;)

Gość Chłopie uciekajjjjjjjjjjj
z forum bo cie zaraz baby zgwałcą :D

Gość el_Greko
ale kobiety tu chodzi o atenski blichtr i syf a nie o mnie :/ wielki jak Prokop nie jestem bo on ma ponad 200 a ja 196 cm ;)

Gość el_Greko
no i tak.. kontynuujac opowiesc ;) dotarlismy na ten cholerny Akropol (cudowny) i padla bateria a specjalnie nie bralem z lodki swojego aparatu zeby odciazyc bagaze :/ siedzimy pod akropolem, podziwiamy widok, wzgorze podswietlone, ksiezyc nad partenonem a my nie mozemy strzelic fociszcza :/ c.d.n.

Gość el_Greko
cd. a wiec narzekamy tak na zlosliwosc rzeczy martwych, w glos wyrzucajac nasze szlochy i lamenty o wiecznym niespelnieniu, gdy zale te odbily sie o ucho pana Jurka ;) ktory dysponowal luneta jeszcze wieksza niz nasza, sprawniejsza bateria i, jako ze byl Polakiem jak i my bylismy, rozumial o co chodzi i zaproponowal pomoc! efektem czego piekne zdjecie z oswietlonym akropolem i ksiezycem w tle :) jeszcze go nie widzialem, bo pan J nie odpisuje na maila (chyba dalej podrozuje) - czekam cierpliwie. c. d. b. m. n.

Gość el_Greko
cd. a wiec wracajac szczesliwi z Akropolu zdazylismy jeszcze wyslac kartke do babci, potem pedem do mariny po rzeczy i siup na lotnisko. godzina 4 nad ranem wsiadamy, okecie 6:15 a tu wszyscy w kurtkach :/ bleeeeeh na wspomnienie tych cudownych przezyc wezbrala we mnie tak silna rzadza ponownego odczucia tych dreszczy, ze postanowilem podzielic sie moimi emocjami tutaj z Wami. dziekuje za uwage nielicznych ;)

Gość Afrodyta_Wenus
opowiesz mi jeszcze o czyms?

Gość Ben_dzonstons
ale wode lejesz stary idz lepiej stad i nie zanudzaj

Gość el_Greko
spoko juz mi sie nie chce pisac :) nikt nie chce uczestniczyc w dyskusji wiec nie bede sie produkowal sam :P

Gość Czarna_wrocka
wrzuc jeszcze jakies foto ;)

Gość melatonineczka
skad jestes?

Gość el_Greko
z gdanska. fotki raczej nei wrzuce bo jak pisalem tej z akropolem jeszcze nie mam ;) mozemy porzucic temat aten i porozmawiac o czym innym :D

Gość ryboflawina
ale jestes sexy, wrzuc jeszcze jakas fotke :) ja jestem z sopotu ;)

Gość fdssdk
jakies dziwne sa te ateny . PRzeciez Grecja jest bogatym krajem , a samochody maja tam zaprakowane nie lepsze niz w Polsce

Gość kamyk niebieski
Jejku ale tam cieplutko, a tutaj? Brrr. Fajna wycieczka. Ja tam mam siostrę, ale nie mamy kontaktu.

Gość fdssdk
Jejku ale tam cieplutko, a tutaj? Brrr. Fajna wycieczka. Ja tam mam siostrę, ale nie mamy kontaktu. zgadzam sie ze Polska jest zimna zwlaszcza w ziemie , ale wiesz jakie piekło jest w Hiszpani w Lecie + 36 C to standard ..Piekło . A dla mnie czasem jest za goraco w Polsce w czasie letnich dni i nienawidze gorąca .

Gość fdssdk
najlepiej jest w los angeles . TAm cały rok miedzy 20 a 33 stopnie . W pieprzonej Hispzanie jest cieplej niz na Florydzie czy los angeles , bo ciepło z Sahary idzie wiec wiadomo jakie tam temperatury moga byc zwłaszcza na południo . Dlatego nie narzekajmy na nasza Polske .