Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majsterek

Dzien dobry

Polecane posty

no nie wie Pan.. no u nas są kamery na magazynie bo magazynier sobie tam dziewczyny sprowadzał...mówił ze na szkolenie...no to Nic nam nie grozi:)

No chyba ze mi pan pomoże alkohol u Kierowniczki poukładać..u niej w kantorku stoją pudła z winami i wódka a tam kamer nie ma:)

Przeciez pani mnie nie zna, nic o mnie nie wie, jesli jestem zlym czlowiekiem to moge pania skrzywdzic, a tego pani nie wie:) skad ta ufnosc?

Hmm..moze ma pani racje, moze to ja powinienem sie obawiac, ale w tym przypadku decyduje sie na mniejsze ryzyko niz pani, i zbyt wiele do stracenia nie mam:)

no i mnie pan wystawił od 18 minut stoję i marznę przez sklepem...ja wiedziałam ze tak będzie...:( i po groszu... dobrze że jedna Pani nie dopatrzyła że przez pomyłkę wydałam jej 20 gr zamiast 50 i jestem 29 gr do przodu...

Gość prokuratorka
ale Państwo, mam nadzieję, pełnoletni oboje ? Bo jak nie, to będę musiała ingerować. Tylko nie wiem, kto tu kogo napastuje...

Gość prokuratorka
Ten alkohol to małe piwo... Mnie właściwie chodzi o to w magazynie... konsumpcja jakaś była?