Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkdeidjdbdcfj

konurs w orange czy ja wygralam !!!!!!

Polecane posty

Gość kdkdeidjdbdcfj

tresc sms pilne zawiadomienie dla wlasciciwla numeru piniadzprzygotowane do odbioru kwota to 10.000 zl szanse przyznane czekamy na 1 pustego sms ----

Gość NIE WYGRAŁAS
naciągają cię na wysyłanie sms-ów:) dostaję co parę dni podobne...a to że pieniądze już sa przygotowane do wysłania, samochód do odebrania, mój numer wytypowany do nagrody albo że ma najwieksze szanse:) oczywiście najpierw musisz nawysyłać wiadomości i nie podadza ci jaka za nie jest opłata a potem gówno dostaniesz oprócz zajebistego rachunku. Nie daj się naciągnąć

Gość kdkdeidjdbdcfj
hmmm no niby tak ale ja na poczatku dostawalam smsy ze mam szanse wygrac a teraz sms o tresci ze wyrgralam hmm hmm moze macie racej naciagaja i tyle

Gość hahaha jasne że wygrałaś
szybko wysyłaj sms-a a najlepiej kilka :D :D :D ;) jak przyjdzie rachunek zobaczysz swoją wygraną na wydruku ;)

Gość i nic wiecej
chwyt reklamowy ;//

Gość chamskie naciągactwo
podobną metodą kiedyś naciągali przez wysyłanie gazetek reklamowych,że niby się już wygrało tylko coś trza zamówić....sprawa miała nawet koniec w sądzie,ale się rozeszło po kościach...to jest oszukańcza reklama,ponoć prawnie zakazana!

Gość kdkdeidjdbdcfj
u dze tez to przyszlo buhahah ale wkrecaja a ja juz myslalam ze 10.000 mam w kieszeni hihi no ale zbyt piekne aby bylo prawdziwe

Gość kdkdeidjdbdcfj
koledze mialo byc

Gość vdsvdsvdsv
wyslesz sms i przyjdzie ci jeszcze 10 innych dalszy smsow z pytaniami odnoscnie tej wygranej nie badz glupi

Gość też dostaje takie smsy
i że mam szybko wysłać