Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szoku onaa

dowiedziałam się, że mój przyjaciel

Polecane posty

Gość w szoku onaa

zakochał się we mnie. Nigdy nic nie zauważyłam po jego zachowaniu. Jestem normalnie w szoku. Podobno uświadomił sobie, że mnie kocha jak zaczęłam być z innym. Oczywiście nie powiem mu, że się dowiedziałam o tym, bo bardzo zależy mi na naszej przyjaźni. No ale normalnie aż mnie zatkało...

Gość NO I CO Z TEGO-GŁUPIA

Gość w szoku onaa
jajco, baranie:p .musiałam się gdzieś wyżalić :P

Gość w szoku onaa
No ale właśnie chodzi o to, że my się dalej przyjaźnimy. Zakochał się pół roku temu, a ja dopiero się o tym dowiedziałam. .tylko kurde, ze ja taka ślepa i nic nie zauważyłam...

Gość w szoku onaa
myślałam ze jak się bzykamy to tylko przyjacielski sex i nic wiecej a on cos do mnie czuje, przyznam tak jak robi minete to nikt mi nie zrobi ale co z tego, co prawda mam innego ale nadal uprawiamy sex z przyjacielem , ale nie spodziewalam sie ze sie zakocha we mnie

Gość w szoku onaa
słaby podszyw :P:D

Z Twojej strony to może i będzie przyjaźń, ale on będzie się teraz z Tobą "przyjaźnił" tylko dlatego, że będzie miał nadzieję na coś więcej.

Gość STRASZNE OJ STRASZNE
JESTEŚ MŁODA I GUPIA.

Gość w szoku onaa
Mam nadzieje, że mu szybko przejdzie...

Gość firtunia
Moj mi powiedzial ze sie zakochal we mne jak ja zakochalam sie w kims innym. Jak bylam sama to sie czail a ja glupia nic nie wyczulam :/ No i w tej calej szarpaninie ja wybralam mojego meza a on przestal sie do mnie odzywac a teraz lacza nas dosc zimne stosunki. Choc ja nadal cieplo o nim mysle.

Gość w szoku onaa
Nie dołujcie mnie... Kurde, to jest świetny facet i nie chcę niszczyć naszej przyjaźni przez związek. A bez naszej przyjaźni - no cóż, jednym słowem DUPA... zawsze jak problem jakiś miałam, nawet jak z chłopakiem się kłóciłam czy jak byliśmy szczęśliwi to jemu to wszystko opowiadałam... ale on męki musiał znosić... ale ja bez tej przyjaźni normalnie zginę. I to nie chodzi o to czy będę miała się gdzieś wyżalić. Chodzi mi o spędzanie razem czasu. Śmiechów, płaczów i w ogóle... echhh:(

No ale to nie Ty ją zniszczysz. Raczej nazwałabym to śmiercią naturalną ;) No bo zobacz... Czy wiedząc o tym będziesz miała sumienie opowiadać mu teraz o swoim nowym związku?

Gość w szoku onaa
firtunia--> no właśnie, że on nie powiedział tego wcześniej, jak byłam wolna. W sumie to on mi tego w ogóle nie powiedział. Dowiedziałam się od osoby trzeciej...

Gość taaaaaaaaaaaaa
pies ogrodnika. Sam nie wziął, dopiero jak mu sprzed nosa sprzątnęli :D

Gość w szoku onaa
nogogłaszczka---> no to wiadome, że już mu o moim związku opowiadać nie będę. Nie miała bym serca... Ale inne zachowania będą takie same. Po prostu ja nie umiem inaczej go traktować niż przyjaciela. W sensie, że tylko kolegą być moim by nie mógł, bo ja już tak bym nie potrafiła...