Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaq3

kto mi powie???

Polecane posty

Gość beby molelllaa
pozostało mi jedynie zyczyc ci szczescia w milosci i tego jedynego wymarzonego prtnera na zycie , :) czy to bedzie ten czy inny Z całego serca zycze szczęścia (tej jedynej miłości) :)

Gość nie masz co się denerwować
osoby które Ci radzą lekceważą Twój problem bo dawno wyrosły z takich rozterek na tym właśnie polega dorastanie i potęga doświadczenia, jak kilka lat jesteś na tym świecie to gromadzisz różne doświadczenia i uczysz się na niektóre sytuacje patrzeć z dystansem czyli coś co byłoby megaproblemem jeszcze 15 lat temu, właśnie po tych 15 latach staje się błachostką poza tym im dłużej kobieta żyje tym łatwiej rozpracowywuje męskie zagrywki i nie daje sobie tak łatwo kitu wciskać

Gość beby molelllaa
smutnaq3-- moze sie odezwie i sie spotkacie .. wiem ze rozpaczasz , tez tak kiedys mialam ... tak czy siak , trzymam za ciebie kciuki , bo cie rozumiem - że smutna bo to przechodziłam (motylki w brzuchu a potem , rozpacz łzy - bo mi zalezalo , bedzie dobrze :) niesmuc sie

Gość smutnaq3
oj niewiem czy to kiedykolwiek nastapi ale dzieki :(

Gość smutnaq3
no nic pozostalo mi tylko czekanie...

nikt nie twierdzi że "maolatki nie wiedzą co to miłość" chociaż muszę przyznać że najczęściej jest to niestety ZAUROCZENIE... o miłości można powiedzieć dopiero parę lat bycia razem... a i pamiętaj... to że przystojny to nie znaczy że fajny z charakteru.. mało takich jest.... i spodziewaj się tego , że jeśli już będziesz z nim" to na początku może być super misiek itp. ale po latach może się okazać zwykłym draniem... ja już mieszkam z narzeczonym ponad 3 lata.. na szczęście taki nie jest... i powiem Ci że na początku u nas to było zauroczenie.. potem miłość ale często jest tak że jest to zauroczenie a potem nic...

Gość beby molelllaa
smutnaq3-- a zobaczysz ze to nastapi , myśle ze zasługujesz na szczescie milosc , bez wzgledu na to ile masz lat , i czy to bedzie teraz czy za pol roku czy za 2 lata czy za 5 itd.... bedzie dobrze zobaczysz ..

Gość beby molelllaa
i naprawde , doskonale cie rozumiem , przerabialam to ... plakałam smutno mi było , ale zmieniło sie to i podejscie i.. dystans itd ... , wszystko sie ułozy -zobaczysz jak nie z nim to z innym .. NAPEWNO i nie płacz.. , wiem ze łatwo sie mówi , ale po czasie bedziesz to inaczej postrzegac,...

Gość smutnaq3
tak tylko ze on wlasnie nie jest przystojny tylko mi sie spodobal i powtarzam po raz kolejny ze wlasnie mi zalezy na tym zeby poznac jego charakter

Gość smutnaq3
nie ja nie placze tylko jest mi smutno..plakalam bym gdybym kochala ale nie kocham go jak narazie

Gość beby molelllaa
smutnaq3 , no widzisz , a ja plakałam , przezywałam bardzo ... , bardzo cie zainteresował soba ze teraz chcesz jego charakter poznac , pospotykac sie itd ... wiem doskonale rozumiem , trzymam kciuki , moze sie odezwie .. moze sie spotkacie

Gość smutnaq3
no wlasnie a ja nie placze wiec troche to swiadczy ze wiem co to milosc...zreszta co kogo to obchodzi beby molelllaa dzieki za wypowiedzi jedyna Ty nie krytykujesz tak zeby dobic czlowieka ja juz bede spadac dzieki jeszcze raz

Gość beby molelllaa
pozdrawiam i 3maj sie :)