Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniciazowa

JAK ŁADNIE NAZWAĆ CHŁOPCZYKA??

Polecane posty

Gość paniciazowa

Zastanawiałam się nad Fabianem .Ale kompletnie nie mam pojęcia jak nazwać. Proszę o jakieś porady propozycje .

Gość mati2
To indywidualna sprawa ... jedym sie podoba dane imię a innym nie...gusta sa różne...mój synek ma na imię Mateusz i będąc w ciaży, znając juz płeć, mialam tylko 1 opcje-właśnie Mati...teraz jeszcze nie znam płci mojego dzidziusia, ale juz mam z tym dylemat...

Gość paniciazowa
Hmm maciek też ładne imię. Ale nie znam żadnego Fabiana. Moim koleżankom też się bardzo podoba

Gość fajne imiona to
David, Oskar, Patryk

Gość na35
fabian mi sie kojarzy z pawianem :o i nie umiem tego skojarzenia wyrzucic :/

Gość szczęściara jak nic
Ja bym nie dała Fabian jak dla mnie niezbyt fajne, ale to rzecz gustu, jak sądzisz, że dziecko w przyszłości nie będzie miało nic przeciw swojemu imieniu to ok. Ja dałabym Paweł, jak dla mnie śliczne imię, nie wiem może rzeczywiście to od gustu zależy. Polecałabym jeszcze Mateusz, Łukasz.

Gość nojanoooooooooooo
fabian to jak dla geja:( bardzo mi sie nie podoba.

Gość paniciazowa
Ja nie wiem co wy Macie do tego Fabiana?? Czy po ziemi muszą spacerować same wojtki michały jasie mateusze piotrusie itp? PROSIŁAM O PROPOZYCJE A NIE OCENE hehe

byle nie 1. Kubuś 2. Mateusz 3. Szymon 4. Patryk 5. Maksymilian To ładne imiona, ale np. w przedszkolu, w grupie mojego synka (Michała) powtarzają się po min.2 razy A Michał jest tylko jeden :)

Gość Kto pyta nie błądzi...
Mój synek będzie miał na imię Antek, oboje z narzeczonym wybraliśmy to imię od razu gdy tylko dowiedzieliśmy się, że będzie chłopiec.

Gość likto
ja mam Oskara-na czesc Oscara Wilde'a:)

Mi też Fabian kojarzy się z pawianem do tego miałam znajomego w liceum co tylko by laski obracał i jakoś nie ciekawie mi sie kojarzy ale w sumie brzydkie nie jest, ja mam tylko złe skojarzenia no i to rzeczywiscie sprawa gustu. Ja mam synka Michałka. A tak podoba mi się jeszcze Wiktor i Marcel- jeśli będe miała drugiego syna to na pewno któreś z tych dam. Ale sama powinnaś wybrać to Tobie musi się podobać i też patrze z tej strony zeby dziecko w przyszłości nie miało problemów z powodu imienia.

Gość mamamajki
moja maja miala myc mikolajem :) . w gre wchodzil tez bartus a urodzila sie majeczka.

Gość mamamajki
byc a nie myc oczywiscie.

Ja bardzo chciałam Fabianka niestety moj B. ma uczulenie na to imie, mówi ze nie pozwoli na to by dzieci w piaskownicy nazywaly go Pawianem ;/, dlatego raczej będzie MARCELEK ;) braliśmy jeszszcze pod uwage: Mikołaj, Oliwier, Igorek

Gość lanadra
a mi sie podoba Beniamin :) bardzo bardzo i nie wyobrazam sobie innego imienia, chociaz wiem, ze naprawde niewielu osobom sie ono podoba. Ale co tam :) Mieszkam w Anglii wiec tutaj bedzie Benjamin (bandżamin, ben):)

Gość qwemn
A u nas będzie Tobiasz:)

Gość daj mu na imie buc

Gość mamamamamaaaa
moj ma Dominik i aleksander tez mi sie podoba