Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjak jakkk

wchodze do lazienki a tam...

Polecane posty

Gość jakjak jakkk

pranie nastawione. pralka zapelniona w 1/3. krew mnie zaleje

Gość jakjak jakkk
ale ja sama lubie prac,serio :) generalnie nie w tym problem, problem w tym, ze mieszkam z dwiema dziewuszkami a one w ogole nie szanuja ani wody ani energii, ja mam troche hopla na tym punkcie, nie chodzi o kase -o rachunki (chodz w przypadku stancji to troche tez) po prostu wkurza mnie bezmyslnosc tego typu, tak samo jak odkrecanie na maksa wody ktora tylko sie przelewa np przy zmywaniu naczyn i zostawianie wlaczonego swiatla w pomieszczeniach w ktorych nie przebywamy... och czemu to tak bardzo boli ;)

Gość jakjak jakkk
mroczny-jaki ty jestes ograniczony, przez takich jak ty polska to jeszcze zacofany kraj szkoda slow na takie przypadki, oby rowni tobie szybko wymarli i mlode pokolenia z otwartymi umyslami stanowili o naszym panstwie

Gość maturka4
Bardzo dobrze Cię rozumiem. Tylko kompletny bezmózgowiec wylewa razem ze zmarnowaną wodą własne pieniądze. Tylko idiotka nie potrafi zastanowić się, że każda niepotrzebnie paląca się żarówka to ileś zetów mniej w kieszeni, a ileś ton smogu w powietrzu więcej. I żadne eko-fobie nie mają z tym nic wspólnego. Tylko zdrowy rozsądek

Gość jakjak jakkk
no wlasnie, o to tez chodzi... i nie mowie ze od razu trzeba sie przykluwac do drzewa, wystraczy niewiele, wystarczy wlaczyc myslenie bedac we wlasnym domu...

Gość Tys jest
Młode pokolenie? Młode i głupie. Widać nie wiesz jak ciężko zarabia się pieniążki. :( :( :( na szczęście nie każdy do tych głupich należy! Są mądre osoby jak np. Autorka.