Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalambury

faceci nie lubią dziewic?

Polecane posty

Gość kalambury

jak to w koncu u was jest? lubicie, czy nie? i czemu akurat tak? bo ja zanim zaczelam byc z moim chlopakiem, dowiedzialam się, ze on nie lubi dziewic, dlatego tez mu sie do mojego dziewictwa nie przyznalam, ale ostatnio jakoś tak wyszło że mu powiedziałam i sie zastanawiam jak to odebrał tak szczerze. Ogólnie zdziwił się bardzo, bo byl pewny, że nie jestem;) pozdrawiam

Gość moraless
Uwielbiam dziewice a wręcz kocham. Dlaczego? Dziewice są fantastyczne, czułe, wrażliwe, delikatne. Dla mnie nie ma nic piękniejszego niż kochac sie z dziewicą i byc jej nauczycielem miłości

Gość moraless
Dodam że szukam dziewicy na żone, tylko coraz cięzej bedzie mi spełnic to marzenie, bo dziś dziewic można ze świecą szukac, po drugie mam 27 lat i dziewice czesto są młode a ja juz za stary dla nich.

Gość zmieniam zdanie
moraless chcesz dziewicę za żonę a każdą napotkaną rozdziewiczasz?? :D Tylko prawiczek zasługuje na dziewicę :p

Gość moraless
Tak chce. Nie rozdziewiczam każdej napotkanej kolego, tylko te co mi sie podobają, a tylko 2 takie spotkalem. Zapewniam Cie ze gdybym mial pewnosc ze spotkam dziewice - kandydatke na żone to cofnąłbym czas do tego momentu kiedy bylem prawiczkiem

Gość umiesz cofac
czas? no to szacun ;P Osobiscie nie lubie dziewic, bo zero w tym przyjemnosci, tylko obupolny stres i wieeelka odpowiedzialnosc...

Gość kulkolot
em, nie chcę rozczarować tego pana powyżej ale orgazm za pierwszym razem to raczej nietypowa sytuacja ;)

Gość ja tam nie przepadam
a ten orgazm za 1szym razem na 100% udawany, dales sie zrobic

Gość seniorita mili
Ale temat macie:) Nie rozumiem po co facetom kobiety mówią takie rzeczy. Naprawdę. Uważam, że to kobiety sprawa:)

Gość dupcyc mi sie chce