Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małolatkawatka

Musze się komuś wygadac

Polecane posty

Gość małolatkawatka

Sluchajcie nie moge mowic wprost bo jeszcze mnie zabiją albo CBA mnie namierzy ,ale znam jedna z tajemnic rządowych i mam info na temat korupcji i jesli by sie to wydalo ,albo bym to gdzies zglosila -daje sobie reke uciac i nogi ze w tv bylo by o tym glosno! ,ale milcze ...bo gdyby to wyszlo ze to ja to pewnie by mnie zabili

Gość maloatkawatka
poradzi mi ktos co mam ztym zrobic?

Gość im here -
kto by cie zabił? weź przestań :D

Gość nastolatkawatka
nie wiem ale pewnie na kafe ktos by mogl mnie namierzyc

Gość puknij sie w glowe
niby kto ma ci co poradzic? Idz sobie do ksiedza do spowiedzi,obowiazuje go tajemnica,prawdopodobnie!

Gość swedzk istol
hmmm,napisz anonim do tv ,na pewno to zbadają,puść cynk

Gość
małolatkawatka Lekcje odrobiłaś?

Gość im here -
jeśli mówisz serio to nie możesz tego anonimowo na policję zgłosić ?

Gość tu cię bez trudności
namierzą i wierz mi za samo takie pisanie możesz mieć grube nieprzyjemności wbrew pozorom nie jesteśmy tu anonimowi więc lepiej poproś o natychmiastowe usunięcie postu

Gość nastolatkawtka
sprzedaj do tv ,ale nie mam dowodow :) chetnie bym na tym zarobila szczerze powiedziawszy

Wyborcza płaci za sensacje i jeszcze jakieś radio -chyba ZET zachowują dyskrecje i nie wydadzą informatora więc nie wiem w czym problem juz tak mnóstwo razy zrobili

słuchaj :-D nie musisz mieć dowodów rozumiesz ? tylko informację -to nie SĄD oni mają od tego speców i poszukają ,jeśli będzie afera to dostaniesz kase

Gość nastolatkawatka
musze sie dowiedziec ,jesli tak to chetnie to zglosze ,bo w szantaze sie nie wdam jestem za malym pionkiem a to jest stado grubych ryb ,a jak mnie osadza o flaszywe informacje i jeszcze sprawe w sadzie bede miala?

Gość nastolatkawastka
brooneta Sala -wiesz mam rodzine i nie chce ryzykowac zycia mojej rodziny zeby zarobic kilka groszy

Gość MOŻ TAK DO PSYCHIATRY
w rodzinie wszyscy zdrowi??????????????????????

wyborcza podaje telefon na kontakt z osobami które coś wyłowią zadzwoń i wstępnie pogadaj ,nie wydawaj od razu sensacji , może umówisz sie z reporterem w MC Donaldzie jeśli to gruba sprawa albou nich -do wyboru oni mają doświadczenie a na pewno cie nie wydadzą, strzelili by sobie w stope

Gość nastolatkawatka
niby czemu mam poprostu przeciek i znam szczeguly pewnego przestepstwa...

Gość nastolatkawatka
brooneta Sala zastanowie sie z mezem co zrobic z tym fantem ,no tak duzo osob by pospadalo ze stolkow przez ta afere ...ale zycia nie bede ryzkowac jsko zwykly śmiertelnik

Gość eeeeh
pewnie już cię namierzają po numerze IP

Gość jak znam życie
to już cię ktoś z czytających forum podkablował namierzenie cię po IP jest dziecinnie proste więc spodziewaj się wizyty w domciu niebawem... i uwierz mi to nie żarty za moim bratem do tej pory ciągnie się smród z bardzo podobnego i - wydawałoby się błahego - powodu doradzam więc wysoko posuniętą ostrożnośc zanim wpuści się taką bzdurę do Internetu...

Gość nastolatkawatka
jasne zart na kafe to moja specjalnosc

Gość nie naspisała ale
daje do zrozumienia coś bardzo konkretnego ja nie straszę, tylko ostrzegam, bo widziałam jakie są konsekwencje takich żartów szkoda marnować sobie życia.. a wójtom co do tego...???

ej no myślisz logocznie ? czy masz pusto w głowie ? napisała że jest afera a gdzie to nie wiadomo,my nie iwemy niewiadomo czy to tyczy posła,senatora, dyrektora,księdza,alfonsa,handlarza narkotyków, wójta,prezydenta, domu dziecka, urządu skarbowego,urzędnika itd itd niewiadomo o co chodzi więc nic nie napisała i kto jąma tu sprawdzać ,śmieszne ona zadzwoni do redaktora i tyle ,nikt ją nie namierzy jeszcze nie rozumiesz ? wiele afer tak wpadło np.łowcy skór

Gość wiem swoje i widziałam
jak moja matka płakała z powodu brata i tego co mu się przydarzyło wiele łez wylanych i mamy i moich tyle...