Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna666

infekcja grzybicza pochwy - pomocy!!!

Polecane posty

Gość smutna666

dziewczyny pomózcie mi, doradzcie cos, bo juz nie moge tego zniesc! Mam infekcje grzybicza pochwy juz 4 raz w przeciagu 2,5 miesiaca! Bylam u ginek., robilam cytologie, dostalam tabletki dopochwowe Clotrimazolum, tabletki Mycosyst.Pomoglo, ale tylko na chwile.Stosuje sie do higieny ze szczególna ostroznoscia, tzn. nie stosuje gabek do mycia, uzywam oddzielnego recznika, kupilam Lactacyd,zeby poprawic mikroflore bakteryjna pochwy, nosze bawelniana bielizne itp.I nadal powraca ta infekcja:( Maz mnie raczej nie zaraza, bo infekcja wrócila nawet jak nie wspólzylismy.Jesli zas wspólzyjemy to w prezerwatywie. Czy moze ktos doradzic jak sobie pomóc???

Gość smutna666
pomoze ktos? czy sa jakies naturalne srodki by zapobiec nawrotom choroby??

Gość alfabetagama
mi tez nawraca sie.podobno dieta ma duzy wplyw-ja kiedy pilam codziennie pol cytryny wycisnietej z woda to nie mialam problemu-zadnego bolu przy stosunku ani nic.podobno zakwasza sie wtedy srodowisko pochwy.moze kup sobie probiotyk lacibios femina,on tez pomaga przy dolegliwosciach grzybicznych.powinnas nie jesc slodyczy,ale za to duzo jogurtow najlepiej naturalnych.moze to chociaz troszke pomoze

Gość poszukaj w rubryce zdrowia
Na kafe jest kilka takich topików.Pomogą Ci.