Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubububu

brak apetytu, w ogole nie chce mi sie jesc, co robic?

Polecane posty

Gość bubububu

juz od dluzszego czasu nie chce mi sie jesc. nie czuje prawie wcale glodu, potrafie nawet caly dzien nic nie jesc. potrafie sie przymusic, ale w sumie jedzenie nie sprawia mi takiej przyjemnosci jak kiedys. czasem mnie mdli na sama mysli ze cos zjem, mimo ze caly dzien nic nie jadlam. jestem naprawde szczupla i nie chce chudnac. nie mam zadnych dolegliwosci typu bole brzucha czy wymioty. czasem mam biegunke. ogolnie czuje sie dobrze..tylko jestem chuda. czym mozna zwiekszyc apetyt?

Gość bubububu
dlaczego ludzie odpisuja tylko na pytania o ciezarnych nastolatkach? ;(

Gość Mała_123
Zamień sie ze mna tez bym tak chciała ;)

Gość bubububu
dojdzie do tego że nie będzie czym srać

Gość inna00
przedewszystkim zrób sobie morfologie i zelazo aby wykluczyc anemie bo przy anemi tak własnie sie dzieje.a jesli nie masz to zgłos sie do lekarza wtedy ci cos doradzi ale zrób najpierw badania bo jak nie zrobisz to on Cie wysle a poco dwa razy latac:)

Gość ja też kiedyś tak miałam
ale ja brałam wtedy lek na tarczycę, jak się okazało źle dobrany - w ogóle nie powinnam go brać. Też jestem szczupła, nawet bardzo, i przez jakieś dwa miesiące musiałam zmuszać się do jedzenia, bo nie miałam w ogóle uczucia głodu.

Gość gość
echhh dlaczego się muszę zmuszać do żarcia znów, jedna kanapke zjadlam i ok, a drugiej nie moge zmiescic :/

Gość i więcej grzechów nie pamiętam
mam tak samo, schudłam, ptasie mleczko leży zamkniete od miesiąca co kiedyś było nie do pomyślenia

Gość gość
Możliwe że masz jakąś chorobe.Lub żyjesz w ciągłym stresie ci z ty do lekarza on jakoś zaradzi

Gość gość
Też tak mam boli mnie brzuch ale na samą myśl o jedzeniu chce mi się rzygać :( Mam nadzieję że to nic poważnego i tobie też tak życzę