Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne toz

z czasem kocham go bardziej a podobno to poczatki sa najpiekniejsze

Polecane posty

Gość dziwne toz

u nas na poczatku wlasnie bylo srednio-brak zaangazowania itp a po roku z kazdym miesiacem jest cudowniej-zazwyczaj u mnie w zwiazkach wlasnie czas dzialal na niekorzysc ....jak jest u was?

Gość Aneta 30 Wałbrzych
przestan sama siebie oszukiwac i wmawaic sobie,ze kochasz bardziej, szczyt hipokryzji to typowe dla kobiet przegranych

Gość iiiitaaaaaaaam
oj Anecia Anecia żółć zabija autorko ja też widzę i czuję, że związek nasz z upływem czasu jest coraz lepszy Lepiej się rozumiemy, poznajemy itd Niektórym parom czas pomaga niektóre niszczy

Gość ja też tak miałam
Niestety Aneta ma rację. Ja przez to przegrałam. Zostawił mnie dla innej a ja kocham dalej. On tylko na początku był mną zachwycony. Ja byłam zdystansowana. Im więcej czasu upływało, tym bardziej kochałam i przegrałam.

Gość dziwne toz
no dobra, przyznaje sie, poniosłam porażkę zyciowa ale kto mi zabroni sobie wmawiac jak amerykanie,ze jest ok tak mi sie podoba i nikt mi tego nie zabroni, a ten kutas mnie jeszcze popamieta

Gość hanna joannna aa
anecia taka sfrustrowana bo z walbrzycha pochodzi biedactwo a gorszej nory chyba nie ma tam tacy pojebani ludzie ze dobrego faceta pewnie nie znalazla siedzi w obskurnym mieszkanku na sobiecinie i jebie na strefie w toyocie za 700zl hahaha zalosna cipa