Majeczka1234 0 Napisano Październik 12, 2009 Hej, mam 12 lat.Jestem w szóstej klasie.Mam śluz od jakiś 2 lat,mam owłosienie łonowe,miesiączki i włosów pod pachami...nie ma. Jestem w ciągłym stresie bo nie wiem ''czy dzisiaj dostane czy jutro?'' PLISSS pomocy. PS czy nie dało by się przyspieszyć przyjścia pierwszej miesiączki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niepotrzebnie sie stresujesz Napisano Październik 12, 2009 to nie ma sensu. Po co o tym ciągle myslisz i sie martwisz. Po prostu nos przy sobie podpaske i wszystko bedzie ok. Okres mozesz dostac jutro a mozesz i za rok. Nie da sie nic przyspieszyc. I nie masz sie czym przejmowac. Przecierz to nic strasznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3kropek Napisano Październik 13, 2009 ciesz się póki nie masz, bo później będziesz żałować ,że dostałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahaghfrdth Napisano Październik 13, 2009 dobre!! Ciesz sie-zgadzam sie;)) Czego Ty oczekujesz?ciota,okres,miesiaczka to najgorsze co moglo sie przytrafic kobiecie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do hahahahaghfrdth Napisano Październik 13, 2009 Najgorsze co się może przytrafić to nie miec miesiączki .Mało tu takich co skamlą,ze okresu nie ma bo sie bzyknęły hahahahahahahahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach