Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna owcaaa

Źle się Czuje

Polecane posty

Gość Czarna owcaaa

Postanowiłam napisac bo nie daje rady sama ze sobą . Jestem, w 38 t.c czuje się żle i fizycznie i psychicznie. Mam płytki oddech ,nawet jak siedze to się męcze , serce mi kołata jak oszalałe :( , odrazu wpadam w nerwy boje sie że cos mi się stanie .Byłam ostatnio w szpitalu właśnie z tym kołataniem wypuscili mnie po 6 dniach i w sumie nic nie stwierdzili dali mi isoptin który chyba nie działa na mnie ,no ale go łykam .Dostałam równiez zastrzyki bo miałam jakis za wysoki wynik w badaniach krwi i tyle . Jak się źle czułam tak się źle czuje -Boje się co to ze mna bedzie :(

Gość pewna..osoba
to juz 38 tc takze juz koncowka kobiety nie czuja sie najlepiej w tym okresie ciazy poniewaz dzidzia jest juz duza musisz nosic duzy ciezar, duzy brzuch, opuchniete nogi.. wszystko sie zmienia organizm jest przeciązony. Ja jestem w 25 tc i tez strasznie oddycham i serce mi wali.. ja bylam w szpitalu na bole brzucha i tez dostawalam isot... bo mial zniwelowac dzialanie uboczne fenoterolu po ktorym wlasnie strasznie kołata serce i czlowiek caly sie trzesie.. Nie martw sie na pewno bedzie wszystko dobrze, oczywiscie uwazaj i obserwuj swoj organizm jak bedziesz czula ze cos naprawde jest nie tak to do lekarza lepiej isc to niczemu nie zaszkodzi

Gość czarna owcaaa
Dziękuje że mi odpisałaś , i troszke mnie pocieszyłaś .Niewiem czy to ja jestem przewrażliwiona i cuduje czy nerwy mi siadaja , staram się wszystko widzieć pozytywnie ,ale teraz jest mi tak cieżko .Najgorszy jest strach wizyte mam w czwartek ,a wydaje mi sie jakby to było za 2 tygodnie :( acha i jak mówiłam w szpitalu ze sie tak niezbyt dobrze czuje to stwierdzili ze nic mi nie jest :( czuje się jakby nikogo nie obchodziło moje samopoczucie , tylko wszyscy to bagatelizują ... :(

Gość pociesze Cie
ja przez cala ciaze czulam sie swietnie, pomijajac poczatek i koniec. Pod koniec przyplataly sie:mocne przeziebienie, koniecznosc antybiotykow przez co wszystkie infekcje-pochwy, drog moczowych, ogolnie bardzo zmeczona bylam przez ostatni miesiac. Pracowalam do konca 7 miesiaca na pelny etat i czulam sie niezle. Koncowka-cieeeeezka

Gość pociesze Cie
sluchaj-jesli naprawde nic powaznego Ci nie jest a wszystkie objawy zwiazane sa z obciazeniem organizmu i oslabieniem ze wzgledu na zaawansowana ciaze to przeciez nie ma powodu zeby mowili ze cos Ci jest :)

ja tez sie mecze z kolataniem serca..i ogolnie drazni mnie wszystko...ja jestem w 25 tyg i mam obsesje ze urodze wczesniej i co bol brzucha to sie zastanawiam czy to juz? aaa i przez ostatnie 2 mies niewiem czy w sumie spalam w nocy 5 godzin :(

Gość pewna..osoba
marakuja ja tez sie strasznie boje przedwczesnego porodu tym bardziej ze mialam skrocona szyjke niby juz wszystko jest ok i w normie ale np dzis w nocy mialam tak twardy brzuch i.. skurczy dostalam brzuch mi skakal po chwili przeszlo..

Gość Czarna Owcaaa
Ja tez nie spałam w nocy ,za to teraz oczy mi się zamykaja :( Powiem Wam szczerze ze ja jak byłam w 25t.c tez się bałam że zaczne rodzić i cieszyłam się z kazdego kolejnego tygodnia i na szczescie dotrwałam do dziś . Tak jak pisała.m wczesniej zaczeła mi sie skracac szyjka i mój lekarz kazał zazywac dużo magnezu 3x2 tabletki i brzuszek nie twardniał tak czesto