Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pije stronga

Nie cierpię i gardzę facetami dupkami i tchórzami

Polecane posty

Gość pije stronga

Poznałam ostatnio faceta, wydał mi sie w porządku:miły kulturalny choc troszkę cichociemny. Spotykalismy sie prawie codziennie, prawił mi non stop komplementy. Rano wyslalam mu smsa co slychac i od tej pory cisza heh... Czy nie lepiej z godnością zakończyc znajomośc , mówiąc ze z terj mąki chleba nie bedzie? tchorz woli schowac glowe w piasek i zachowac sie jak prymityw.Ostanio jakas lkaska pisala tu o faceci ktory skonczyl z nia bo nie chciala sciagnac butów i wolala zostac w swoich w moim przypadku byla inna historia: chodzilam u niego w domu w szpilach ALE zbilam u niego szklanke , wiec moze to jest powodem tego ze sie zraził? Jakby nie bylo nalezy komus powiedziec wprost co nie pasuje a nie zachowywac sie jak ostatnia popierdółka

Gość pije stronga
I teraz to ja juz nie wiem na czym stoje :(

Gość swiety świerk
haha to nie facet skonczyl z nia tylko ona z facetem ni eodwracaj kota ogonem to ona go olała ! tu jest przewrotnosc losu ty zbilas szklanke ? to on ciebie olał remis =

Gość pije stronga
hej ludzie! napiszcie cos, doradźcie!

Gość Świety świerk
E j neistety zycie jest nei fer niektorzy nei maja wogole szany kogos pozac ty kogos pozalas potraktoj to jako szczesice fakt ze ulotne ale mialas ta przygodne masa osob w twojej sytuacji by chciala by sie zameinic :)

Gość Dragon75
Wyczuł, że gardzisz facetami to i on Tobą wzgardził.

Gość pije stronga
świerk o czym ty piszesz? czytalam tamten topic i wychodzilo na to ze ona nie chciala sciagnac kozakow i od tej pory facet ja olal. Mi natomiast nic nie kazal sciagac(na szczecie trafilam na kulturalniejszy model) ale zbilam niechcąco szklanke od drinka.Dzis faceta pytam grzecznie co slychac a tu cisza. Czy tak postepuje 29letni mezczyzna?

Gość Świety świerk
poprostu mialas pecha nei moze byc tak ze jednemu sie ukada a drugiego los karci jak wszyscy baty tyo wszyscy

Gość myślę że stoisz na zbitej
szklance 😭

Gość Świety świerk
dawaj pogadamy na gg chetnie pomoge ci w tej sytuacji ?

Gość pije stronga
zmierzam do tego ze jak komus cos nie pasuje to mozna kulturalnie to oznajmic i poweidziec :bylo milo ale zostanmy kumplami czy cos, ze nie jestem zainteresowany dalsza znajomosca lub cokolwiek w tym stylu, a nie tak kogos olac bez odezwu. Czyzby szklanka byla powodem takiego zachowania? a moze on liczyl ze ja sie na niego rzuce i go zgwalce!

Gość men in the mirror
Ja bym inaczej postapil. Powioedzialbym wprost ze nie pasujemy do siebie. Trafilas na jakiegos debila bez wychowania

Gość Świety świerk
Mozliwe faceci sa walneici na pukcie sexu a szklanka ? to byl moment w ktorym wkurzylas go maksymalnie zbieralo sie zbieralo .. i nie wytrzymal tak uwarzma ja Świety Świerk

Gość pije stronga
tak spotykalisamy sie codzinie. Ostatnie nasze spotkanie odbylo sie u niego w domu. I od tej pory cisza. Spotkań bylo w sumie 6

Gość olej go
ja akurat jestem facetem, tez często postępowałem jak idiota, a teraz tego załuje, ale życie jest aza krótkie zeby sie tym przejmować

napisałaś,że wysłałaś sms-a rano. Może jest zajęty i nie może odpisać póki co. Nie panikuj od razu.

Gość Świety świerk
a czy to jeden fajny facet na tej ziemi :D:D:D

Gość men in the mirror
Daj sobie spokój z takim typem. To jakis idiota skoro robi afere z powodu rozbitej szklanki czy nie sciagnietych butów. Mnie akurat kręca kobiety w szpilkach:D

Gość pije stronga
Watpie zeby byl zajety caly dzien i wieczor:( eh szkoda czasu marnowac, myslalam ze facet ma jakis poziom okazalo sie ze jest zwyklym tchorzem. Niech mi napisze ze nie jest zainteresowany i wszystko jasne! po co takie gierki i ignor, nie uwazam zebym zasluzyla na ignora.

nikt nie powiedzial,że zrobił problem z rozbitej szklanki...nie odezwał się i nie wiadomo dlaczego,pozostaje więc czekać aż coś zrobi,albo nie czekać :)

rozumiem... bo też nie lubię niejasnych sytuacji. Ale skoro mieliście taki dobry kontakt, to mi się wydaję,że się odezwie ;) poczekaj i wrzuć na luz :) chyba,że nie zależy Ci na nim, to olej od razu.

Gość pije stronga
Teraz zaluje ze w ogole napisalam tego esa. Jak on taki dziwak to jeszcze uzna ze sie narzucam. Ale zdania nie zmienie: powienien odpisac i albo w jedna strone albo w druga. Jak mi jakis facet nie pasowal to mowilam ze jest super ale nic z tego nie bedzie i mozemy zostac kumplami. Wtedy wilk jest syty i owca cala i nikt nie czuje sie ponizony

Gość pije stronga
raczej oleje tego faceta. Kazdego czlowieka nalezy szanowac

Gość uwielbiam koronki
ja piernicze jakby mi jakis koles kazalby sciagac buty czy robilby afere z powodu rozbitego kieliszka badz szklanki tobym od razu takiego olala i nawet nie odezwala sie. Szanuj sie kobieto!

Gość pije stronga
oj czytaj uwazniej. Ja chodzilam u niego w botkach na szpilce; nie kazal mi sciagac tych butów(pisalam o dziewczynie z inneto topicu) i nie robil jazdy z powodu zbitej szklanki.Zmiotl to szklo i nadal bylo ok . Problem tkwi w tym ze od tej pory sie nie odezwal, nie odpisal smsa i ja mam rozne domysly bo nienawidze niejasnych sytuacji

Ona NIE napisała,że On zrobił z tego powodu aferę. Ja się zgadzam z ---- kobietasobietaka :P pozdrawiam ;)