Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasieke

czy te co uprawiaja anal musza nosić pampersy?

Polecane posty

Gość jasieke

pytam się bo nie wiem

Gość jasieke
no bo odbyt się rozszerza, ta jak u tych co ich gwąłca w więzieniu. . odbyt tych co nie uprawiają analu o odbyt tych co uprawiają

Gość za kilka lat musisz zaczac
jeszcze mlody jestes to nie musisz, i to tez zalezy od czlonka twojego partnera i jak cczesto pakuje w komina.

Gość bhjhj
wystarczy że włożą sobie wielki korek w doopę :D

Gość jakjak jakkk
pakuje w komina hahahhahaah

Gość jhfddsn hvj
no tak, a co myślałaś, jak ci w dupę ktoś pakuje to myślisz ze nie rozszerzasz miesień zwieracza odbytu, co w konsekwencji daje nietrzymanie kału...sama pracuje jako pielęgniarka i nie jedną juz młoda dziewczyne widziałam z nietrzymaniem stolca, a pomysl ze to tak przez całe zycie...normalny sex czy oralny nie wystarcza?

jak najbardziej sie zgadzam z powyższą odpowiedzią :) Laski opamiętajcie sie :) bo na starośc zwieracze puszczą xd

Gość NIE NIE NOSZĘ
ale ziemniaki z obiadu same z dupy wypadaja

Gość Dziewczynka wiezionaa
Ja uprawiam anal czesto, moj facet mnie do niego mozna powiedziec zmusza> nie robi tego na sile ale daje mi odczuc, ze jak mu nie dam w dupke wlozyc to po prostu nie dam mu satysfakcji. Bo w cipke to on moze 2 godziny, az ja prawie zajezdzi na koniec. Troch emnie to boli ze moja cipka nie jest ciasna dla niego. On ma naprawde grubego i duzego, ze nawet w cipke boli. A i moja cipka jest waska i malutka.

Gość dziewczyna wiezioona
to gratuluje udanego zwiazku ,w którym nie masz za wiele do powiedzenia ,bo twój pan egoista żąda swojej satysfakcji ,a ciebie ma w doopie,o przepraszam siebie ma w twojej=P

Gość ni kumammm
on ma dużego, ty masz wąską a mimo to jest mu tam za luźno? Moze mu zaproponuj, żeby ci włożył do ucha?

Gość ja uprawiam anal
z chlopakiem od 5ciu lat i powiem wam ze teraz mam niesttey duzo wieksze problemy z utrzymaniem kalu co mnie bardzo zasmuca :O Nie wiem co mam zrobic, juz tak go do tego przyzwyczailam ze wiem ze bedzie chciał dalej tak :O jak mu o tym powiedziałam, to powiedzial ze cos sobie ubzdurałam i ze glupoty gadam, a ja przeciez to czuje :O nie wymyslilam sobie przeciez :O :(

Gość Dziewczynka wiezionaa
No dlatego on pewnioe czuje luzno bo ja robie sie bardzoo mokra, to jest nienormalne, bo az cieknie po udach. Ten facet lubi dominowac ale powiedzialam ze juz mu dupki wiecej nie daje, bo pozniej mnie boli. Jakbym nie byla taka mokra to by bylo super, a takto sie tak slizga tylko nie ma tarcia. :(

Gość do dziewczyna wieziona
czy bierzesz tabletki antykoncepcyjne??

Gość kup sobie osuszacz
taki jaki jest w publicznych kiblach... albo druciak włóz do cipki, tarcie gwarantowane:)

Gość Administrator Kafeterii
Ja lubie w pupe