Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedopieszczona40cha

mam prawie 40che na karku i od dwoch lat nie spalam z mezem

Polecane posty

Gość niedopieszczony mąż
tak czy siak w gurach i tak ci zerzne dupe, będziesz jęczała jak nigdy dotąd, takiego orgazma ci zasadze ze niewiem

obiecanki macanki a glupiemu stoi:P ;)

Gość niedopieszczony mąż
dobra teraz bez zartow i szczerze....porozmawiaj z nim powiedz jak sie czujesz i czego oczekujesz, powiedz mu wprost, ze masz na niego ogromna ochote i tak bardzi pragniesz byc "mocno potraktowana jak kiedys" powiedz, ze masz dosc uzywania tylko paluszkow i ze chcesz poczuc w sobie ogrom jego siły, chcesz posmakowac tych meskich, mocnych wejsc i wyjsc bez pukania i dzwonienia tak na maxa, tak z zaskoczenia tak w kuchni przy smarowaniu kanapek masłem, powiedz mu, ze chcesz by zlizywał z Twoich sutkow masło "lurpak" bo podobno najlepsze, powiedz, ze nawet jaljepsza szynka nie ejst tak wilgotna i pachnaca jak two kasek powiedz mu, ze masz dopiero 4 dychy i o sexie myslisz czescien niz dojrzewajacy chopak. Jezeli nie zrozumie pisz do mnie przyjade i zrobimy wspolnie sniadanie, obiad, podwieczorek i kolacje.......wszystko pod znakiem smakowitych doznan estetyczno-emocjonalnych

Gość pżcola
Ulala -Niedopieszczony chyba gdzieś zapiszę te słowa ...

wiesz twoja propozycja z twoim przyjazdem jest bardzo ciekawa, może bysmy sie spotkali co ty na to?

hahahahha niedopieszczony:))) Jestes zajebioza;) Normalnie jak Cie czytam to sobie odpuszcze bez nast pol roku:))) A co mi tam:P Moze przynajmniej bede miala wiecej realistycznych snow:) Tak na moje oko to Ty wiecej jak 20 lat nie masz..co? Nie zeby to byla jakas obraza, ale wiesz...w pewnym wieku kazdy tak ma:) Niestety pozniej realia zycia codziennego ni jak sie maja do naszych wyobrazen:P Niestety:(

Gość niedopieszczony mąż
spotkanko? zaskoczyłaś mnie:) może nasze spotkanie doszło by do skutku, było by miło

Widze, ze robisz furore wsrod podszywaczek:) Jeszcze sie na cos zalapiesz;) Zycze powodzenia a potem kolejnego goracego tematu..Wyruchal mnie niezaspokojony i bylam w 7 niebie:)))

Niestety, ale jak zdazyles chyba zauwazyc, ciezko sie tu polapac kto co pisze:( Nie mam doswiadczenia w zaczernianiu, wiec musze liczyc jedynie na Twa meska intuicje;)---zart:) Mam problem, ale nie jestem desperatka:))

Gość niedopieszczony mąż
wiesz ja umie zaspokajać, mam juz kolejne zlecenia:)

Gość niedopieszczony mąż numer 2
niedopieszczony mąż pod tym nickiem pisze 2 roznych ludzi wiec oznacze sie jako 2 bedziemy bardziej widoczni:) co do wieku pomysliłas sie ale Ci wybaczam:) lat mam nieco wiecej i 2 kilkuletnie zwiazki za soba:) wiec jakby nie było doswiadczenia i realnia zyciowe mam uzbierane potraktowałem ten temat nieco komiksowo i humorystycznie:) wiesz dlaczego bo w ciezkich i trudnych chwilach najlepszym lekarstwem jest smiech z samych siebie oraz przerysowanie danego problemu.

No nic...maz ma nocny dyzur a ja musze byc przed 7.00 na nogach...dzieki za poprawienie humoru:) Moze jeszcze tu wpadne:)) Dobranoc i stosunkowo udanej nocki zycze:D Pa!

Gość niedopieszczony mąż
w morde jeża już niewiem kto jest kto, bo ja to ja, a inni to niewiem:)

uwazajcie z tym "stosunkowaniem sie" bo jeszcze wscibski lokator zaa sciany nagra, naswietli wasze zycie intymne i trafi to do poczytnego "faktu" bo fakt lubi skandale

Gość trjgfcb
Aa, z chłopem nie spałaś, a ja widząc nagłówek już się wystraszyłam, że nie spałaś w ogóle, aż przyszłam poczytać, jak można tak żyć. A wiecie znam gościa, co ma jakąś chorobę, że prawie nie śpi, facet ma 45 lat i sypia po 2-3 godziny na 2 doby i był z tym u lekarza i musi brać jakieś leki, bo by mu serce wysiadło z braku snu, czy jakoś tak, ale przynajmniej więcej tego życia ma jak nie marnuje czasu na spanie po 8 godzin.

ale jedno wam powiem, nawet bym zasadził dzisaj dzidasa jakiemus facetowi, w sumie faceci też ludzie, i lubie sie z nimi kochać:) tylko bez podszywow, bo j naprawde lubie sex z facetami:)

Gość pżcola
Ja tez lubie z facetami..:P

Gość pżcola
to z facetami to żartowałam, tak naprawde to lubie to robić z owczarkami niemieckimi:)

Gość pżcola
Tu ci sie podszywaczu nie udało jestem facetem.:P

Gość pżcola
ale za to ja jestem owczarkiem niemieckim:) i lubie penisy:*

Gość pżcola
hahaha bardzo lubie...

Gość pżcola
takie mocno owłosione hehee, i żeby każdy penis miał taki meszek mad gurną wargą:)

jestem spowrotem, mąż ma nocke to moge z wami pofiglować

Gość pzcola
pzcola wpadla na figle

niedopieszczony maz.....a jak juz do niej dojedziesz w "gury" to zanim obdarujesz ja mega orgazmem to slownik ortograficzny poczytaj......bez urazy:P

Gość pzcola
A.Kmicic_ nieprzestawaj walić tego kapucyna, bo jeszcze sie spuscisz i dopiero bedzie:), albo powiedz mamie zeby ci skurke ruszyła:)

A.Kmicic_ nieprzestawaj walić tego kapucyna, bo jeszcze sie spuscisz i dopiero bedzie , albo powiedz mamie zeby ci skurke ruszyła

A.Kmicic_ nieprzestawaj walić tego kapucyna, bo jeszcze sie spuscisz i dopiero bedzie , albo powiedz mamie zeby ci skurke ruszyła

No hej...wrocilam...Widze, ze fajnie sie bawiliscie pod moja nieobecnosc:P Ja rozumiem podszywaczy, ale takich z "jajem" :P A Teraz do rzeczy! Caly dzien w pracy myslalam jak tu zaskoczyc mojego po "robocie" juz nawet mialam plan, ale.... No wlasnie...wchodze po domu po pracy...rozgrzana i pelna glupich pomyslow, na co slysze..."kochanie zrobilem zapiekanke..odgrzej sobie...przepraszam, ale juz jestem spozniony" :( Cala akcja trwala jakies 3 min:( No wybaczcie, ale tyle to by mi zajelo samo rozebranie z okrycie wierzchniego:( C`est la vie:( Jutro mam wolne i chyba "zamocze" :((