iwona22klm 0 Napisano Październik 12, 2009 Witam drogie czytelniczki mam małe pytanie do was. Zaczełam plamic od 11.10.09 i do dzisiaj jeszcze mi to zostało. kochałam sie ze swoim chłopakiem piec dni temu i doszedł we mnie. mam małe pytanko i licze na dobra odpowiedz!!! czy te plamienie moga byc spowodowane ze jestem w ciazy???????? jestem dwa tygodnie do nastepnej miesiaczki u ginekologa jescze nie byłam ale niewiem czy czasem nie powinnam isc. czytałam na ruznych forach i to moze byc spowodowane ruznymi przyczynami.tylko mnie to zastanawia bo takie plamienie mam pierwszy raz i sie troszke przeraziłam!!! prosze pomuzcie mi czy to moze byc poczatek ciazy??? mam jeszcze dodatkowo podwyzszona temperature cały czas mi sie utrzymuje przez te dwa dni 37,3 zadnych tabletek nie brałam prosze pomuzcie licze na was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z gury dziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dezyderata21 Napisano Październik 12, 2009 idz do lekarza moja kolezanka 23lata tez plamiła ,poszła do ggina i sie okazalo ze rak szyjki :O nie strasze chce tylko zebys była swiadoma ze rozniebywa. Juz po leczeniu jest i wszystko ok ale tylko dlatego ze szybko to załatwiła. Ja mam podczas owulacji plamienia ale to raczej sa takie pasemlka krwi ze sluzem.nie sama krew . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona22klm 0 Napisano Październik 12, 2009 ja mam plamienie a kolor lekko wpadajacy w braz i własnie sie tak caly czas zastanawiam a do ginekologa ide dopiero na 16 pazdziernika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona22klm 0 Napisano Październik 13, 2009 suchajcie teraz juz niemam i takie plamienia zdazaja sie tylko od dwóch do 3 dni ale i tak sie obawiem o to co sie w moim organizmie dzieje i własnie sie zastanawiam czy test ciazowy wykrył by ciaze teraz jezeli to dopiero pierwszy miesiac czy nie prosze odpowiedzcie mi na to pytanie i z gury wam bardzo dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Październik 13, 2009 Test ciążowy mógłby już być wiarygodny - najlepiej poczytać na opakowaniu jak wczesną ciążę jest w stanie wykryć. Plamienie równie dobrze może być po prostu plamieniem okołoowulacyjnym. A dopiero 18 podwyższonych temperatur może świadczyć o ciąży :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nszalikdhnl Napisano Październik 13, 2009 upupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy w dni niepłodne Napisano Październik 13, 2009 ale z ortografia to masz chyba problem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulajnaa Napisano Październik 13, 2009 Mam bardzo podobnie, nawet zalozylam watek: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4247280&start=0 I sama nie wiem co dalej, jutro ide do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona22klm 0 Napisano Październik 15, 2009 Kochani przepraszam ze pisze z bykami ortograficznymi ale jestem dyslektykiem !! Moje plamienie skonczyło sie 13 i trwało ono dwa dni potem dostałam strasznie gesty i rozciagliwy sluz czy to moze oznaczac ze jestem w ciazy ??? ja bardzo che miec dziecko i powiem wam szczeze ze sie o to staram tylko ze to plamienie wystepuje u mnie pierwszy raz w zyciu i dlatego sie martwie Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz i zycze milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niechcaca Napisano Październik 15, 2009 nie ma czego takiego jak dysleksja. Tak ciężko się nauczyć zasad ortografii? zapamiętać, że pisze się góra a nie gura? Wymysł dzisiejszych czasów. Kiedyś ludzie nie mieli z tym problemów, bo dostali parę razy po łapach to się nauczyli. Moja siostra też niby miała dysleksję, ale się nauczyła, bo to wstyd nie potrafić pisać we własnym języku. A to że masz plamienia, świadczy o owulacji, i nie ważne, że nigdy tego nie miałaś, czasami się zdarza. Poza tym jest coś takiego jak ginekolog, polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach