Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do mam z Poznania

gdzie wprawić roczek w Poznaniu

Polecane posty

Gość do mam z Poznania

Dziewczyny znacie może jakąś fajną knajpkę w Poznaniu, gdzie można wyprawić roczek? Taką przytulną, z dobrym jedzeniem, no i cena jednak gra rolę :)

Gość kirli
Przejedź się do "Bona Dea" na Czechosłowackiej. To taki ośrodek-hotel SPA, ale mają salę restauracyjną, konferencyjną i super jedzonko. Robią różne imprezy, od ślubów, chrzcin i osiemnastek zaczynając, po spotkania firmowe czy klasowe kończąc. Żarcie jest super, szefowa fajna babka, a ceny nie wygórowane, powiedziałabym, że jak na takie smakołyki i wygląd potraw to tanio. Miło, przytulnie, ładnie i na pewno goście głodni nie wyjdą:) A! z tego co pamiętam, to były pyszne ciasta, nie z masowej cukierniczej produkcji czy konserwowane sklepowe, a robione domowymi sposobami:) Pojedź tam i o wszystko wypytaj, rozejrzyj się i będziesz wiedziała co i jak.

Gość gość
Dziewczyny, polecam Hotel Włoski, mają tam przyjemną i bardzo efektowną restauracje, sama tam wyprawiałam roczek dla naszego maleństwa. Było super!!! a to dzięki zgranemu personelowi i super obsłudze, jedzenie było pyszne a goście i my sami rodzice mega zadowoleni :) wszystko było tak jak to zaplanowaliśmy ...Hotel stanął na wysokości zadania :)

Gość gość
Witam, moge polecić restaurację Italia, byliśmy tam na roczku córki naszej koleżanki. Przyjęcie było bardzo udane, dzieci miały kompana do zabaw, jedzonko było pyszne :) całość wspominam bardzo miło :)

Gość gość
We wlasnym domu. Gllupota jest organizowanie urodzin dziecku co jeszcze malo co rozumie w lokalu:/

Gość gość
A ja uważam, że to bardzo fajny pomysł, rodzice moga sobie odpoczac podczas przyjecia a nie skakac od kuchni do pokoju.... kto co lubi.... :) my również wyprawialiśmy urodzinki w restauracji Italia i bardzo nam pomogli w organizacji całego przyęcia, byliśmy bardzo zadowoleni, fajne spotkanie rodzinne :) polecam

Gość gość
Też uważam, że wyprawienie urodzin w restauracji dla dziecka to bardzo dobry pomysł, tym bardziej jego pierwszych :) Byłam niedawno na roczku w bardzo przytulnej i bardzo fajnej restauracji w poznaniu, w samym centrum, restauracji Italia miesci sie w Hotelu Wloskim, roczek był cudowny, rodzinny, pesronel był bardzo miły. A jedzenie bardzo dobreeee :)

Gość gość
Hej, polecam bardzo fajne miejsce Hotel Włoski :) bardzo dbają o klientów i pomagają w organizacji przyjęcia. Super obsługa!

Witam dziewczyny, Polecam restaurację w Hotelu Włoskim, wyprawialiśmy tam roczek naszego Piotrusia niedawno :) byliśmy zachwyceni przyjeciem, wszystko dopiete na tzw " ostatni guzik", bardzo miły personel, pyszne jedzenie. Było bardzo miło i rodzinnie i oto właśnie nam chodziło :)

Gość gość
Polecam restaurację Italia, mają bardzo fajną salę na wyprawianie przyjęć. Słyszałam, że bardzo idą " na rękę" klientom. Bardzo i nich dbają. Moja koleżanka opowiadała jak była tam na roczku, podobno było bardzo miło i sympatycznie. Personel był bardzo miły i cały czas usmiechnięty. Wszyscy zachwalali to miejsce. Warto to sprawdzić :)

Dziś byłam na roczku swojej bratanicy :) było uroczo, bardzo rodzinnie. Brat z żoną wyprawili przyjęcie skromne tylko dla rodziny ale za to restauracji. Była to restauracja Italia. Bardzo miło spędziliśmy tam czas. Oczywiście bez alkoholu. Obiad i słodkie no i oczywiście Torcik z jedną świeczką :)

Gość Sunsin
Co prawda nie roczek, ale 2 latka znajoma robiła w Bistro Szyperska impreza nie była duża, bo na około 10 osób, ale wszystko bardzo fajnie zorganizowane w lokalu, jedzenie też bardzo smaczne, wcześniej nie byłem u nich, ale teraz planuje odwiedzić lokal jeszcze raz, ale prywatnie. Menu można sobie przejrzeć na stronie http://bistroszyperska.pl/ przy okazji wziąć kontakt. Lokal czy ja wiem 10-15 minut od rynku.

Gość Mamera
A nie lepiej rzeczywiście zrobić imprezę w domu i zamówić po prostu catering? wiadomo - przy tak małym dziecko to jest co robić... Mogę Ci zaproponować taką firmę jak Powozownia.pl - przygotowuje jedzenie i na wielkie i małe imprezki, maja do wyboru kuchnię polska i z całego świata. I problem z głowy :) Tu w razie czego masz link: http://www.powozownia.pl/catering/

Gość gość
Pod niebieniem- są na rynku i mają fajne propozycje w menu- również dla wegan i wegetarian ale i miesożerców:) ja jestem mięsożercą ale zachwycałam się ich zupami

Gość gość
My chrzciny i roczek wyprawialiśmy w Restauracji Maltańskiej i przy obu okazjach super się sprawdziła. Jeśli szukacie sprawdzonego lokalu polecam zajrzeć tutaj http://chrzcinyikomunie.pl/ lub zadzwonić bezpośrednio, a oni zupełnie bezpłatnie znajdą miejsce odpowiadające kryteriom :)

Gość gość
Ktoś napisał że to głupota robić w lokalu.. ale jak ktoś ma duzą rodzinę tak jak ja (ponad 20 os będzie) i małe mieszkanie to nie ma innego wyjścia.. W domu musiałbym robić na 3-4 raty..

Gość gość

My organizowaliśmy roczek naszego syna w Ludwince nie jest to moze bardzo blisko Poznania ale mogę polecić to miejsce ponieważ mają tam bardzo dobrą kuchnie a i dojazd jest bardzo przystępny w kilkanaście minut można dojechać