Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce juz je mieeec

Odbiór prawa jazdy - problem

Polecane posty

Gość chce juz je mieeec

Jakiś tydzień temu zdałam egzamin na prawko. Kiedy już wychodziłam z samochodu egzaminator powiedział że mam iść do okienka w ośrodku bo coś tam jest nie tak z moimi dokumentami. Wtedy sobie przypomniałam że jak składałam tam te dokumenty to babka w okienku coś mówiła że mi ucha na zdjęciu nie widać, czy coś w tym stylu. No więc po egzaminie poszłam do okienka, a tam babka mówi że wszystko ok i że mam zapłacić w Urzędzie Miejskim i czekać na prawko. Tymczasem mija juz tydzien a na stronie kierowca.pwpw.pl, gdzie można sprawdzić postęp prosukcji prawka, dalej wyświetla się komunikat "brak spraw w toku" :| Myślicie że zadzwoniliby do mnie, gdyby coś z tymi dokumentami było jednak nie tak?

Tydzień to mało czasu :) Z WORD papiery pójdą do Urzędu Miasta/ Gminy i dopiero oni zamawiają w PWPW produkcję dokumentu. Jeśli przyjęli Ci ostatecznie dokumenty, to opracują to, co mają. Nie martw się :)

ja tam bym zadzwoniła do nich i się dowiedziała fakt, że na prawko czeka się 2 tyg, ale jakiś postęp po tym tygodniu powinien już być, nie wiem ...

Gość chce juz je mieeec
No pewnie przesadzam, ale wiecie jak jest, ja już spać nie mogę bo na nie czekam :D Ale nie może być tak że przez zasłonięte ucho zaniechają zrobienia mi prawka? :D To by była porażka, i cios poniżej pasa. :D Czekam, czekam.....

Gość chce juz je mieeec
Dzięki Ci, dobry człowieku. Nieco mnie uspokoiłeś, chociaż i tak w głowie kłębią się najgorsze myśli i przypuszczenia ;):D No dobra, więc czekam dalej... Idę spać, chociaż to na nic, bo jak śpię to i tak całą noc mi się śni że jadę :D:D:D

Gość chce juz je mieeec
No i masz.... Nie zaznam spokoju...

Zdanie egzaminu powoduje, że masz już uprawnienia do prowadzenia pojazdów mechanicznych okreslonej kategorii więc o samo wydanie dokumentu nie martw się. Płacisz- żądasz :P

Gość chce juz je mieeec
Dobra, to wyluzować należy się i czekać spokojnie dalej... Tak też zrobię. Jak odbiorę prawko to się tu pochwalę. Jak nie to pożalę :D A teraz ide spać :D Bye bye i dzięki za pomoc :P

Gość InVodkaVeritas
Róznica teraz (po zdaniu egzaminu) jest taka, że gdyby jechała samochodem to dostanie mandat 50 zł za brak dokumentu a nie 500 zł za brak uprawnień + odholowanie :P Kolorowych snów, dobranoc :)

Gość chce już je mieeeeć
Dalej nic... :(:(:(

Gość InVodkaVeritas
Bedzie git

Gość chce juz je mieeec
Dzięki :-] Eeeh, coś jednak czuje że będą problemy. No ale nic to, jeszcze tak ze 2 dni przeżyję w spokoju, potem COŚ zrobię :D