Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabie_oczko

dlaczego mi nie twardnieja sutki?????????????????????

Polecane posty

Gość żabie_oczko

jak w temacie. dlaczgo jak jestem podniecona nic a nic mi nie twardnieje, jedynie kiedy chlod je oplata albo on dobrze possa...... nie raz sie słuszy i czyta ze jak dziewczyna podniecona to sutki jej stoja a mi ani razu tak same z podniecenia.... dlaczego i czy ktos tez tak ma??

Gość żabie_oczko
ale ja jestem kobieta.... u faceta jest inaczej chociaz u moich facetow normalnie sutek stawał ze tak to ujme...

Gość żabie_oczko
no wiesz jakis cudem nie!!! prosze o porady powżne, chyba ze ktos jest imbecylem na to nie ma lekarstwa.... :P

Ech... bo masz kosmiczny problem... Po prostu potrzebujesz więcej pieszczot by stanęły. Mi ptak też nie staje na sam widok "gołej baby" ;) Poluzuj kucyki, bejbe :P

Gość żabie_oczko
więcej pieszczot, torche ich miałam w zyciu i jakos ani razu nie pobudziły sie moje sutęta.... moze znajdzie sie kiedys jakis porzadny i prawdziwy mezczyzna...

Gość psocia klocia
ja mam tak jak Ty ... nie wiem dlaczego tak jest:( czasami nawet mysle ze cos jest ze mna nie tak ...

Gość żabie_oczko
a co wystawisz na siebie gwarancje wykonania usługi.... :P

Gość żabie_oczko
Na ładne oczy to ja się nie dam nabrać. Pokaż swoje referencje! :)

Gość bocianie_gniazdo
najwyraźniej takie to Twoje podniecenie, żabko

Gość żabie_oczko
hahhaha rozumiem ze nasienie slonecznika :P a może najpier opisz swoj zakres usług z czego by sie składał bo nie wiem czy warto inwestowac :D

Gość żabie_oczko
psocia klocia...... w koncu sie ktos znalazł huraaaaaaaa chociaz nie powinno mnie to cieszyc.... a miałas kilku partenrow czy tylko jednego..... bo mi z kazdym nic nie stawało :P

Gość InVodkaVeritas
Zakres usług pełen :) Co do zwrotu nasienia, to chodzi o mojej zezwolenie na wyplucie. P.S. Jakaś ciota moderator zablokował moje konto InVodkaVeritas :D

Gość niachhh
Sluchaj, nie jest to chyba jakis wielki problem, sama czasem tak mam, nawet dosc czesto. Nie widze w tym problemu, choc sama mnie to zastanawia dlaczego tak jest;)

Gość żabie_oczko
bocianie_gniazdo hmmmm jakis taki podobny twoj pseudonim konstruktywnie :P takie moje podniecenie kurcze no nie wiem jakos jak mi ktos liże sutki prawie nic nie czuje juz nie mowiac o jakies przyjemnosci, lubie jak ktos mi je tarmosi masuje ale to tak nie powoduje tego ze mi staną me wierzchołki :P

Gość żabie_oczko
zezwolenie na wyplucie hahha ale czego? pełen zakres no wiesz tu mozna roznie to interpretowac :) wolabym wiedziec na co sie pisze i z kim..... a jesli ja tak mam i nic nie zdziałasz.....

Gość InVodkaVeritas
Zgodnie z dewizą "satysfakcja gwarantowana albo zwrot nasienia" w przypadku niezadowolenia wyrażam zgodę na wyplucie nasienia (spermy czyli) np. do klozetu :classic_cool: Pełen zakres oznacza, że (ponieważ nie ma dla mnie tabu) wykonam wszystko co zechcesz, czy raczej czemu stanowczo się nie sprzeciwisz :) Uważam, że spowoduję stanięcie Twoich sutków- mam doświadczenie i referencje :D

Gość żabie_oczko
ale ja nie zamierzam miec ani grama twej spermy w ustach..... to raczej ty masz mnie piescic a nie ja ciebie..... jednak poczekam na prawdziwego mezczyzne.......

Gość bo ty stara doopa jesteś już

Gość InVodkaVeritas
Spox, czekaj ;)

Gość żabie_oczko
Jaka stara dupa! Mam prawie 17 lat!

Gość żabie_oczko
jeżeli 23 lata to starosc to pewnie masz z 16 moze 17 wiec spoko rozumiem hahhha poczekam.... ale długo czekac nie bede :)

Gość żabie_oczko
ocho ktos znow w potrzebie sobie ulzyl podszywajac sie... biedectwo ze nie ma własnego ja :) no ale coz i tacy sie blakaja po swiecie... a teraz zegnam ktokolwiek napisze pod tym nickiem to nie ja dobranoc