Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolna jak ptak w powietrzu

Daj spokoj, nie bede sie Ciebie kurczowo trzymala..

Polecane posty

Gość wolna jak ptak w powietrzu

Jezeli myslisz, ze jestem jedna z tych osob, ktore nie maja co ze soba zrobic i nie moga zyc bez Ciebie, przyssane do kazdej chwili i wspomnien, to wyjasniam, jestes w bledzie. Odkad zrozumialam, ze milosc, nie polega na przywiazaniu, na zebraniu o uczucia, na tej wiecznej pogoni za tym, zebys zwrocil na mnie uwage, zebys mnie zauwazyl, zebys myslal i robil wedlug moich zasad, moich wyobrazen..oddtad nabralam przekonania, ze kochalam glupio i beznadziejnie i to nie byla milosc, tylko lichwa i przekonanie, ze moge zmienic czlowieka wedlug swoich upodoban. Milosc to wolnosc, oddaje Ci ja. Ja tez jestem juz wolna od wyobrazen o milosci. Kocham Cie takiego jaki jestes, ze wszystkimi Twoimi wadami. Kocham takze siebie. Nie bawie sie jednak w przekupke i nie chce aby mgliste pojecie milosci, ktore kiedys nie pozwalalo ogladac mi Ciebie takim jakiego dzisiaj Cie widze, przeslanialo mi rzeczywistosc. Jesli sie jeszcze kiedys przypadkiem spotkamy, chce zebys wiedzial, ze na milosc tak wlasnie sie patrzy, a nie poprzez rozowe okulary i wowczas mozna mowic dopiero o milosci. Bo milosc nie znosi zaklamania..

Gość no i z czego tak się cieszysz
Penelopicu? :P Ktoś tu napisał co czuje, a nie jak ty wkleił bezmyślnie fragment cudzego tekstu. Ja też myślę podobnie,jeśli jest miłość to nie może ona polegać na przywiązaniu, musi być wolnością, wtedy jest miłością prawdziwą. Pozdrawiam 🖐️

Gość viola26
podpisuję się pod tekstem autorki. Kocham ale nie ślepo, oddaję ją, jeśli nie wróci to trudno..:(