Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aninimkowa.ja

Brazowa wydzielina/uplawy trwajace 2 dni

Polecane posty

Gość Aninimkowa.ja

Jak w temacie, pojawila sie w nocy wczesniej zauwazylam z kilka kropelek krwi, pozniej juz tylko sama brazowa maź;/ Czym to moze byc spowodowane? Malam dni plodne, seksu nie uprawiam jeszcze, za to pieszczoty oralne i tzn "palcowka", sperma nigdy nie "wyladowala" w okolicy mojej myszki, ale moj mezczyzna po tym jak zorbilam mu przyjemnosc mial ja na rekach (umyl je potem) ale odrazu po tym "zajal" sie mna.. Ciaza? Jakies choroby? Prosze o pomoc

Gość onoononononono
wlasnie pierwsze co pomyslalm to ciaza bo tez tak mialam ok dwa tyg po zaplodnieniu

Gość Anonimkowa.ja
Ehh nie strasz mnie, nie jestem gotowa by byc mama;/ Tylko jesli on uymyl te rece.. zwykla woda z mydlem chyba "zabija" wszystkie plemniki.. eh..slabo;/ Sa jeszcze jakies objawy ktore mialas pozniej? Ja sie czuje jakbym miala dostac okres, pobolewwanie w podbrzuszu..okres mam miec za tydz...

Gość Anonimkowa.ja
Prosze o inne odpowiedzi. Szczerze to sie boje. zawsze bardzo odpowiedzialnie podchodzilam co do zapobiegania ciazy.

Gość WrednaWikroria
Nie przejmuj sie , jeśli masz okres dostac za tydzien . ja ostatnio mialam identyczne objawy ..Zobaczylam na majtkach krew , zalozylam podpaske a potem juz nic tylko same brazowe plamienie przez kilka dni i to dosyc obfite ...Rowniez zawsze sie zabespieczalismy ale kiedy robil mi to reka myl ja zwykla woda i mydlem . Czulam sie jakbym miala dostac okres , bol brzucha , straszna ochota na jedzenie , nerwy -ogolnie napiecie przedmiesiaczkowe i oczywiscie w swoim czasie dostalam okres :) wiec raczej wszystko z Tobą ok.

Gość ddddddddkkkkkkkkddddddddd
moj do poki nie przespał sie ze mna zawsze mial na palcach krew jak mi robil palcówke.... z nim pierwszy raz uorawialm sex mzoe to blona nadrywana byla przy palcówce