Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życsięniechce

Zdrada z dwoma dziwkami ....zrujnował mi życie

Polecane posty

Gość życsięniechce

Krótko. Pokłóciliśmy się o pierdoły wyszłam z dzieckiem o 22 godz na noc by nie robic dymu ale cos mnie tknęło o 3 w nocy i pojechałam do domu.Nie otwierał drzwi zamkniętych od środka dopiero alfons dzwoniący do domofonu zmusił go.Stoje jak wryta a dwie szmaty wychodza z mojego domu...... teraz chodzi błaga o wybaczenie...na codzień do rany przyłóż przez 13 lat a po pijaku zwykle przeginał z klótniami ale teraz zrobił to na maksa Co dalej ?

Gość InVodkaVeritas
Zaszalał sobie, niech zrobi badanko na HIV i choróbska weneryczne :)

Gość mlmjklj
jak to co dalej?? Kop w dupęzanim zrobi ci drugie dziecko zeby cię do końca uziemnić

masakra!!!! ale dziwki to tak naprawde, to nie zbyt duza zdrada, jak dla mnie...jezeli uwazasz inaczej, to rzuc go, jezeli kochasz i ni epotrafisz, to wybacz a jezeli kochasz a on jest swinia, to wsystko jedna rzuc, ja jestem na tym etapie i cierpie, ale dam rade, 6 dni temu wyrzucilam go w nocy z chaty...kokaina lepiej dziwki, niz kokaina

Gość życsięniechce
No nie przestaje się kochać z dnia na dzień ....serce mi pęka i jemu też bo nawalił się i zaszalał a teraz od 3 dni jest wrakiem człowieka az sie martwie żeby nie miec go na sumieniu.. zaznaczam od 13 lat wszystko było oki sielanka cudo mąz teraz mu cos odwaliło i zgłupiał. Błaga o wybaczenie i mieszkanie chce nowe kupic żebym tylko nie myślała o tym co sie wydarzyło ....powoli wymiera popadając w doła a ja znowu widze te dwie szmaty u mnie .....buuu jak cierpie chciałabym zasnąć i sie nie obudzić

Gość etretert
ty a gdzie ty z tym dzieckiem po nocy latałas??????????

daj spokoj....jezeli kochasz, to wybacz, faceci przeciez jak zwierzeta i nie zawsze mysla glowa..dla niego to nic nie znaczy, uwierz mi..nic a niccc

Gość twój alfons go zmusił
hahahahaahah ty dziwko! sama masz alfonsa a mężowi zabraniasz mieć dziwki? A co to bidne dzieciątko wycierpiało że go tak poniewieracie? Boże tacy powinni nie mieć dzieci.

sorrryyyy, jestem debilem. Teraz doczytałam - jak się domyślam to był "opiekun" tych dziwek. Nie wiem czy jesteście patologiczną rodziną - domyślam się ze tak - jeśli jednak nie - rzuć go . Nawet nie myśl o powrocie. Człowiek to nie zwierze - zwierze ma instynkt i kopuluje - np królik - ale człowiek ma mózg i ma wolną wole- chce to robi to co robi - może nad sobą zapanować w przeciwieństwie do zwierzęcia. Jeżeli on przedkłada jakieś dziwki i chwile pzryjemności ponad was to sorki ale ja bym dała sobie spokój z takim dnem.

i jeszcze jedno: myślisz że powiedziałby ci o tym kiedykolwiek? ..Z pewnością to nie był taki jego pierwszy wyskok. Dobrze że byłaś świadkiem. Niech dupek spada na drzewo - do dziwek. Ja bym go już brzydziła się dotknąć.

nie jest dnem tylko zwyyyklllym facetem i tyle jadna zdrada i koniec?????? o czy m mowice, trzeba mu dac druga szanse, a jezeli jeszcze raz pojdzie na drziwki ,to wyrwac mu chujaIsorry)

Gość życsięniechce
Zero patologii ...normalna rodzinka ciepła...zawsze razem Załamałam się znowu ,,twój alfons go zmusił,, ..zgadzam sie z Twoim zdaniem no ale ....Boże jakie to ciężkie :(

Gość ja ci radze
bez szarpania bez kłótni bez jazgotu - chwila rozstania. Zobaczycie co sie stanie. Moze wasza miłość dawno już minęła. To straszne co pisze - ale mój mąż np. jest tak atrakcyjny że za dziwki pewnie by nie musiał nawet płącić - odbijało mu nieraz - ale nigdy mnie nie zdradził. Są granice po których pzrekroczeniu coś się kończy. Ja też - zdradziłabym mojego męża tylko wdtedy -m jakby mi już na nim kompletnie nie zależało.

mojemu facetowi (teraz ju zbyłemu) po alkoholu na szczescie w ogooooole nie stoi, wiec zawsze wiem ze ni erobi po pijanemu skoki w boki, bo jego zdechliaka nic nie obudzi

Gość dajcie spokój
dziewczyna cierpi. Ale ich nie znamy. Psycholog jedynie by pomógł. Szansę można dać ale ......jest jedno bardzo mądre powiedzenie: " JEŻELI KTOŚ ZROBIŁ COŚ STRASZNEGO CZEGO ŻAŁUJE 1 RAZ W ŻYCIU TO: ALBO NIGDY WIĘCEJ TEGO NIE POWTÓRZY - ALBO BĘDZIE TO ROBIŁ JUŻ ZAWSZE" - TZN w wolnym tłumaczeniu że teraz nie wiesz - ale się możesz przekonać.......w każdym razie cień nadzieji że to sie nie powtórzy - jest. Macie dziecko. Jeśli sie kochacie szczerze - a dziecko was łązcy a nie dzieli - to może macie szanse byc znowu normalną rodziną.......................życzę Ci tego z całego serca.

Gość sama sobie odpowiedz
jeżeli jednak nie wierzysz sama w to ze on Cie kocha - a nie udaje - bo zawalił i jest mu łyso bo sie np. boi że powiesz jego mamusi czy komuś tam że jest takim bucem........to daj mu szanse. Daj mu szanse - ale nie oszukuj siebie. Jeżeli widzisz że to tylko twoje marzenia - że on szczerze cie kocha - to uuuccciieekaj - odczekaj - czs goi rany - ułożysz sobie życie na nowo bez takiego ......x.

Gość normalna rodzina oni juz nie
beda - wyobraz sobie czy ty bys byla, majac meza szmate i pamietajac o tym wciaz? Normalny mezczyzna nie jest w stanie sie tak upodlic, on zapewne tak czesto robil tylko sie lepiej kryl i dlatego zgrywal kochanego meza. Ja bym go wyrzucila, i tak brzydzilabym sie takiego dotknac juz na zawsze. jeszcze cyrki z mieszkaniem robi, jakby to o omieszkanie chodzilo! Lepiej zmienic faceta niz mieszkanie, w tym przypadku mieszkanie nic nie zawinilo.

Gość do noc trwa
strasznie tolerancyjna jesteś. Nie wiedziałam ze facet - ma tylko chuja - a mózg to tylko dodatek . Masz pecha skoro nie trafiłaś na inną wersję. Nie wiesz ile tracisz. Są na świecie normalni faceci - a nie sami ruchacze

Gość to strasznie boli - wiem po so
po sobie. Ale z czasem mija. Zostaje żal, gorycz , a taki .......szybciej zapomina ze miał zone dziecko niż myślcie. Po czasie będzie tylko przeklinał że miał żonę- znienawidzi ją i obwini za to ze odeszłą - bo on by jej " nieba pzrychylił" . Znam ten typ: najpierw sie kala, błaga przeprasza - ajak to nic nie daje - to zmienia front - i udaje ofiare zimnej wrednej żony - która nie była go warta.

Gość do autorki....
No mało się nie załamię babskim rozumowaniem, ich naiwnością. Sooorry ..........ja ci radze 00:50..... ale rozwalasz mnie " ale mój mąż np. jest tak atrakcyjny że za dzi**i pewnie by nie musiał nawet płącić - odbijało mu nieraz - ale nigdy mnie nie zdradził. " Gdzieś, nie tak dawno czytałam topik, o tym, że miłość to jest wymysł wyłącznie płci żeńskiej, a jej odpowiednikiem u płci męskiej jest seks!!! I dziś wydaje mi się, a nawet daję głowę, że w tym jest 90% prawdy.

Gość pozbądź się tej męskiej
dziwki, to gorsza szmata niz te które go odwiedzały. "noc trwa"- czy ty nie jesteś czasem jej mężem kurwą?

Gość przespij sie z kims
oko za oko

Gość przeciez nie o to chodzi
ze ona tez ma sie puscic. Normalny czlowiek w takiej sytuacji cierpi a nie ma ochoty na sex. Ja bym wyrzuciła scierwo z domu.

Gość życsięniechce
Spodziewalam się za i przeciw. teraz mieszkam kątem u siostry minęly ledwie 3 dni. kocham go bardzo ale widok dwóch kuuurew w moim domu mnie rozwala.nie wiem czy dam rade mimo miłości. Dzisiaj z nim gadałam i ustaliłam ze nie dzielimy majątku sądownie jakies tam pieniądze na pół za samochód konto mieszkanie tylko natychmiastowo kupuje mi mieszkanie ja się w nim zamykam i czas pokaże.Chodzi o to że on siedzi w tym zdradzonym mieszkaniu a ja kątem u rodziny bo boje się próg domu przekroczyc w którym żyłam 13 lat ...te krzesla łóżko toaleta......jeden wielki syf

Gość życsięniechce
Co ja mam robić......