Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rose_Madder

zima idzie....

Polecane posty

Od jutra ma być bardzo zimno, już dzisiaj zresztą jest.Nie lubię zimy ani jesieni to najgorszy czas dla mnie, najchętniej zapadłabym w zimowy sen już dziś.

Gość Pocieszcie sie
ze juz za kilka miesiecy znow bedzie wiosna:)))))

nie lubię długich podróży :( będe musiała spędzić zimę przy kaloryferku wychodząc tylko do pracy (jak ją znajdę) i na studia.... bardzo pocieszająca wizja ;(

Gość gia*
kilka miesiecy?!! do wiosny?! pol roku raczej mamy do 21 marca, kiedy to wciaz byc moze bedziemy chodzic mocno opatuleni. koszmar , temperatury juz zimowe- rano bylo 4 'C zostaje nam tylko robic wszystko zeby nie miec depresji jesiennej :) jedyna pociecha sa narty

oj z tą depresją to będzie cięzko ja każdej jesieni jestem jakas przybita, beznadziejne uczucie. oj ciężkie życie studenta cięzkie :D

Gość gia*
bierz adaptogeny, naprawde pomaga- ja tez zawsze jak zejscie do piekla przechodzilam zime, a z zenszeniem syberyjskim jakos lzej ;) do tego cieple kapiele z olejkiem rozanym, aromaterapia i ruch, pomaga- nie powiem ze calkowiecie- bo NIC nie zastapi mi SLONCA..ale zawsze

Gość .....ot ..co.....
a wiecie co bedzie najgorsze? ze zimy zima nie bedzie tylko bedzie padal deszcz, bedzie pochmurno i wietrznie:O czyli pogoda do dupy bedzie utrzymywala sie co najmniej do lutego bo wtedy dopiero moze spasc snieg:( poczytajcie sobie sezonowa prognoze pogody. i znowu na swieta sniegu nie bedzie...

Gość gia*
to moze powymieniamy sie sposobami na walke z zimowym dolem? moje ostatnie odkrycie to mleko z miodem i olejkiem cynamonowym ( przepis od dr Rozanskiego) rozgrzewa, dobre na przeziebienie no i pachnie super :)

kąpiele z olejkami są zajefajne naprawdę poprawiają humor :) ja zawsze ogladam komedie jak jestem zdołowana żadnych romansideł łzawych tylko coś przy czym mozna się posmiać a ten przepis na mleko z miodem brzmi ciekawie ;)

Gość gia*
polecam komedie NAKEN, produkcja szwedzka, moze bedzie trudno znalezc, ale posmiac sie mozna

Gość dzień dobrysznownemu
/Państwu=)

Gość olllllllllllka
a ja mam wrażenie patrząc przez okno że zwariowałam:) przeciez niedawno latałam w krótkiej rękawku:)

Moje łącze internetowe zdecydowanie odczuwa zimę :P Ale lepsza zima niż jesień:o Zresztą zapewne śnieg niebawem stopnieje całkiem i będzie znów lipa -_-

w sumie pierwszy śnieg zawsze topnieje;) ale ma w sobie jakąs magię :) nie lubię zimy ale na pierwszy śnieg zawsze czekam z utęsknieniem ;) Danny nie ma sensu robić bałwanka i tak stopnieje :)