Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam koleżanki

szukam koleżanki z Wrocławia mam 22 lata.

Polecane posty

Gość szukam koleżanki

chciałabym poznać fajną koleżankę. Samotna się nie czuję, ale lubię poznawać nowych ludzi a jak czasem tutaj czytam wypowiedzi samotnych nie z wyboru...może akurat jakaś samotna duszyczka, bez przyjaciół i znajomych będzie chciała się zakolegować:) są tu takie kobietki?:)

Gość henryk lat 44
chętnie się z Tobą zaprzyjaźnię :classic_cool:

Gość szukam koleżanki
szukam koleżanki a nie kolegi:p

Gość szukam koleżanki
lucky a skad?:)

Gość henryk lat 44
kolega też się w zimie przyda :P

Gość szukam koleżanki
heh;) kraków też piękny (wiem ze słyszenia bo nie byłam) jestes samotną duszyczką;)?

tak Kraków ma swój urok :) czy samotna, raczej tak skończyłam rok temu szkolę z mojej świetnej paczki znajomych nie został mi już nikt.Nikogo nie mogę na piwo zaprosić bo każdy ma niby obowiązki.Czuję się czasem samotna, facet pracuje daleko widujemy się może ze dwa razy w miesiącu.Teraz zaczynam studia może pacę też dostanę to wtedy znajdę jakichś znajomych bo narazie to masakra :)

Gość szukam koleżanki
heh. ostatnio duzo tu takich topików- ludzie na pozór szczęśliwi w środku są strasznie samotni bo nawet na piwo nie ma z kim wyjść. Człowiek to jednak zwierze stadne;)

Gość janpomysle ale odp
na pyt: odrazu się ruchasz czy trzeba z toba chodzić?

Gość szukam koleżanki
powiem Ci, ze dopiero kafe uzmysłowiło mi jak bardzo ludzie sa spragnieni kontaktu, jak bardzo pragną mieć znajomych (już nawet nie mówie przyjaciól), jak bardzo są nieszczęśliwi gdy nie mają z kim wyjść na spacer albo piwo. Nie zdawałam sobie sprawy, ze tylu jest samotnych i smutnych ludzi. W realu nie moga sobie dać rady i szukają ratunku w necie. to smutny znak naszych czasów. ale ma też dobre strony:) można poznać w sieci fajnych ludków:)

Gość manikaa
cześć dziewczyny :) ja właśnie wyemigrowałam z Wrocławia do Krakowa na studia. i niby fajnie, ale tak, jakoś nie tak. szukam pracy i nie mogę znaleźć. ludzie na roku niby mili, ale zupełnie nie mój klimat. miasto niby piękne, ale pogoda mnie dobija. masakra.

Gość szukam koleżanki
to wracaj do wrocka:D

Gość szukam koleżanki
kurcze, Wy się zgadałyście obie z krakowa a ja zostałam sama...:(....;)

Gość manikaa
Porównawcze studia cywilizacji na UJ ;) może wrócę, ale dopiero po studiach, bo totalnie się w nich zakochałam. tylko jak nie znajdę pracy, to koniec studiowania może nastąpić jeszcze w tym semestrze. chyba złapałam jesienną deprechę... bez sensu...

Gość manikaa
to zapraszamy do krakowa ;)

ja dopiero zacznę studia zaoczne na UP :)boję się trochę a i pracę może też dostanę mam już coś na oku.Tylko towarzystwa brak :( dokładnie autorko wbijaj do krakowa :)

Gość szukam koleżanki
kurcze.... no nie bardzo jak mam wyjechać;) może Wy przyjedziecie na weekend do wro?:D

Gość szukam koleżanki
Daniel a jesteś z wrocka?:)

Gość szukam koleżanki
ah, to musisz spróbować!wyjdę po Ciebie na dworzec;)

Gość manikaa
na razie nie mam jak. ja studiuję dziennie. dlatego nie mam za bardzo jak pracować. a jedyne co mi oferują to bezpłatne praktyki :O

Gość szukam koleżanki
Daniel byłam w Chorzowie na U2! A przyjeżdzasz czasami do wrocka? bo kolega też może być! czemu masz smutną minę? jesteś samotny?:(

zobaczymy kiedy wolny weekend będę miała :) bo w ten chyba z menem się spotkam chyba że znowu mu się nie uda a za dwa tygodnie już studia zaczynam. Manikaa a co robisz 31 października???Fajna impreza hallowenowa jest w Rotundzie wtedy, Necroparty czy jakoś tak, nie wiem czy lubisz takie klimaty :)