Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam koleżanki

szukam koleżanki z Wrocławia mam 22 lata.

Polecane posty

Gość manikaa
jest tu ktoś jeszcze? ;)

Gość szukam koleżanki
ja:) znalazłam jedną chętną na spotkanie, ale zniknęła

Gość szukam koleżanki
ile masz lat Izabello? i czy też chcesz poznać koleżankę?:)

Gość szukam koleżanki
mam koleżanki, ale fajnych koleżanek nigdy za wiele i mam nadzieję tu jakąś poznać:) co w tym dziwnego? najlepiej żeby była z wrocka, zawsze można zrobić wypad na piffko:)

Gość Dorotka90
Hejka! Jestem z Wrocka i mam 20 lat tak jak wy szukam bratniej duszy w podobnym wieku 18-22,przyjaciółki/dobrej kumpeli z którą można sobie razem wyskoczyć na miasto,spacer,basen,kawke,piwko i pogadać powygłupiać się i nawet się wypłakać jak trzeba:) Mam chłopaka i tak jakoś to się stało,że jak przyjdzie co do czego to nie ma na kogo liczyć,choć znajomych mam wiele.Drogi się rozeszły ze starymi koleżankami,ale wiem,że tutaj się znajdzie na pewno taki ktoś jak ja.Jestem miła,spokojna,spontaniczna,niegłupia chyba;p,towarzyska (wbrew pozorom),lubię chodzić na miasto.Jak chcecie to piszcie lilywroc@wp.pl Chętnie się spotkam i pogadam

Gość Dorotka90
mam nadzieje,ze to forum nie wymarło;p bo się naprodukowałam;d

Czesc! Mam 23 lata i mieszkam od niedawna we Wrocławiu. Jestem bardzo towarzyską, wesoła dziewczyną. Niestety wiekszosc moich znajomych zostala w moim rodzinnym miescie, dlatego w akcie desperacji szukam kumpelek w internecie;p Chodzi mi o kompanke w wieku 20 - 27 lat do pogaduch przy piwku czy imprezowania do rana:)) Pozdrawiam serdecznie i czekam na maila aska299@gmail.com

Gość najomi
tez z checia kogos poznam Jestem z OSTROWA WLKP mam 19 lat gg 28045646 Piszcie!!