Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odstrzeżona D

Odbieracie połączenia z numerów zastrzeżonych?

Polecane posty

Gość odstrzeżona D

Ja nie odbieram zastrzeżonych. Jak ktoś chce mieć prywatność to ja to szanuję, niech sobie zastrzega, ma do niej prawo, ale ja mam prawo do nieodebrania połączenia bo taka osoba odbiera mi możliwość zdecydowania czy ja chcę z nią rozmawiać czy nie. A wy co sądzicie o zastrzeganiu numerów?

Gość hjikjnnji
ja nie odbieram a dzisiaj za nim popatrzyłam to odebrałam i dzwonił moj były ,to nie była przyjemna rozmowa od numerów których nie znam tez nie odbieram...

Gość kaczuszkaaa
ja podobnie jak wyżej, nie odbieram od: 1) zastrzeżonych 2) nowych numerów cóż, trzeba mnie znać żeby do mnie dzwonić :P moje prawo nie odbierania takich połączen

Gość ja tez odbieram
bo zdarzają się telefony z róznych instytucji, które moga miec do mnie ważna sprawę. A poza tym, jesli uznam, że nie chcę z dana osobą rozmawiac moge się poprostu rozłączyć....

Gość odbieram co to za problem
jak nie chce mi się z kimś rozmawiać to się rozłączam i koniec 🖐️

nie odbieram ani prywatnych ani zastrzezonych,mam prawo wiedziec kto do mnie dzwoni .. odbieram nieznane numery

Odbieram wszystkie-nie rozumiem, boicie się czegos, przecioez nikt was nie zje przez słuchawke?

odbieram wszystkie, nie mam problemu z zakończeniem rozmowy z osobą, z którą rozmawiac nie chce

Jeszcze niedawno odbierałam od nr zastrzeżonych, ale teraz juz nie. Mam prawo wiedzieć do kogo ewentualnie oddzwonić. Ale z numerów niezapisanych w moim telefonie odbieram.

A dlaczego miałabym nie odbierać? Wiele osób ma mój numer i niekoniecznie musi dzwonic z tego który mam zapisany. Sama mam czasami zastrzeżony. Domowego nie odbieracie wcale? (bo mało kto ma identyfikację numeru, ja mam :P

Gość nie odbieram
mam prawo wiedziec kto dzwoni

nie odbieram jesli jest pozno, lub wczesnie rano, jesli spie, albo wiem ze ktos zadzwoni a nie chce z kims gadac :P od numerow niezapisanych w ksiazce telefonicznej odbieram

Gość no a wy co na to
tak czy nie?

Gość własnie ja mam dość juz
tych dziesiątek dziwnych numerów zastrzeżonych z jakimiś promocjami ,ankietami itp pierdołami NIE ODBIERAM :O :O

Gość Bo rachunków za kafe nie płaci
Nie, nigdy.

Gość takie mam zdanie
dokaldnie..ci z zastrzezonymi maja cos do ukrycia albo to firmy sprzedajace badziew wiec sobie daruje i nie odbieram.chyba ze ktos do mnie naparza co chwile wiec odbieram z ryjem:-P

Gość patka patka
ja wolę odbierać bo często to z firmy rekrutacyjnej z propozycja rozmowy kwalifikacyjnej. Ale przez ostatni rok miałam fale głuchych telefonów od zastrzeżonych numerów, albo dzwoniły w środku nocy i wtedy nie odbierałam, potrafił dzwonić kilka razy dziennie a ja wtedy nie odbierałam, nie mam pojęcia kto to był i dlaczego