Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasior

Pocenie się - przykry zapach

Polecane posty

Gość Kasior

Witam Mam dość nietypowy problem. Chodzi o to, że strasznie się pocę i pot ma niezbyt przyjemny zapach. Dobry antyperspirant rozwiązał problem pod pachami, ale to nie koniec moich kłopotów. Co możecie polecić na pocenie się stóp? Oraz na pocenie się przedziałka na tyłku (przepraszam, za tak durną nazwę, ale nie wiem jak inaczej to opisać). Właśnie to ostatnie, jest dla mnie najbardziej uciążliwe. Ojciec mi kiedyś mówił, że mieli w Ameryce jakiś spray którym się psikali i eliminowało to przykry zapach, ale nie pamiętał nazwy a ja wstydzę się pójść do apteki i zapytać. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi. Kasior

Gość kurcze m
no nie wiem co ci poradzic, moze takie srodki jak driclor, odaban złgodza sprawe... a z ciekawosci- jaiego deo uzywasz?

Gość hmmm...hmmm
jakiego antyperspirantu używasz na pachy? bo mam ten sam problem i szukam dobrego :o ??? co do tyłka to nie mam pojęcia. częste mycie przedziałka i jakieś husteczki nawilżone używane w cieplejsze dni i po wysiłku powinny złagodzic ten kłopot a stopy? to dosyc proste. Na 100% w aptece dostaniesz antyperspirant do stóp, ponadto dbaj o higiene tej strefy no i bardzo ważna rzecz: noś skarpetki z naturalnych tworzyw to już naprawde pół sukcesu pozdrawiam

Gość hmmm...hmmm
chusteczki, przepraszam za błąd ;)

Gość Kasior
Antyperspirantów sporo wypróbowałam, w końcu kupiłam Nivea w kulce i na razie jestem z niego bardzo zadowolona. Eliminuje dość skutecznie przykry zapach :) Dzieki za rady. Przejdę jutro do apteki i zapytam o coś do nóg.

Gość beatka321
Jak dla mnie najlepszy jest dezodorant antyperspiracyjny eva natura fresh. Działanie gwarantowane.