Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksionaona

czy mój biust jest ok??

Polecane posty

Gość Chirurg_wawa
Przyglądając się tym fotkom dochodzę do wniosku że Twoim problemem nie jest wielkość biustu :) tylko nieumiejętne dobieranie biustonoszy. Jak większość kobiet w Polsce, spłaszczasz sobie biust zbyt małą miseczką, przy zbyt dużym rozmiarze stanika. A potem, po paru latach, ja muszę poprawiać naturę :) Według mnie powinnaś udać się do sklepu, gdzie fachowo Ci doradzą jaki rozmiar biustonosza powinnaś nosić. Według mnie, tak po zdjęciach, to będzie 70D. Przekonasz się że będzie wygodniej i kompleksy Ci się zmniejszą. Twój biust to na pewno nie B. Pozdrawiam

Gość ona_wie co pisz
masz bardzo ładny biust, młody i jędrny, troszke ci ucieka na bok ale przeciez gdy kazda z nas miałaby taki sam ale nudno by bylo, co facet rozbierze babe to to samo widzi :P ja tez mam 75B czasem nosze 75C i tez mowie ze mam duzy jak na mnie ale my mamy poprou podniosły i jędnre cycuszki :D zakompleksiona ja nie wiem gdzie ty masz ten kompleks :P

Gość KrólKarol
cycuszi sa swietne!!!!!!!!!!!

Gość vodka
Jesli Ty uwazasz, ze masz male cycki to wybacz.. Nie wiem w takim razie co ja mam powiedziec. Poprostu dramat.

Gość zakompleksionaona
up :O