Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamtupseudnimu

jak się zachować

Polecane posty

Gość niemamtupseudnimu

Poznałam mężczyznę... nagle... niespodziewanie. Bardzo mi zaimponował swoim sposobem bycia, tym co osiągnął dotychczas. Spotykaliśmy się przez 2 miesiące... szliśmy do kina, na obiad, do parku na spacer. Nie sypialismy ze sobą, żeby było jasne. Wierzyłam i chciałam, żeby z tego coś powstało i na to liczyłam. Nie dawał mi oznak miłości, ale jeżeli się nie odzywałam, pisał że tęskni itp. Nic nie zapowiadało tego, że na kolejnej imprezie przedstawi mi swoją dzewczynę, którą poznał pare dni temu. Czuje się jak idiotka. Poświęciałam mu ostatnie 2 miesiące... wszystko podporządkowałam pod spotkania z nim. Dawałam mu odczuć, że mi na nim zależy, a tu taka niespodzianka. On uważa, że wszystko jest ok, dziwi się iż teraz nie chcę się z nim spotkać bo ciągle mam jakąś wymówkę. Zasatanaiwma się teraz czy go, normalnie w świecie, zlać, czy poprostu przejść na stopę przyjacielską jak on to widzi i chyba widział od początku... nie wiem jak sie zachować... wyjść z twarzą z tego :-/

daj se spokój, to jakiś pokręcony gość, może to jakiś psycho eksperyment był...może w dzieciństwie wyrywał muchom skrzydełka....