Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak ozdobić paznokcie

Jak ozdobić paznokcie

Polecane posty

Witam, Potrzebuję na weekend ładne paznokcie. Ale nie chcę sztucznych ani tipsów, źle się w nich czuję. Chodzi mi bardziej o zrobienie coś z naturalnymi. Czy macie jakieś sposoby na ładny wzorek, który z łatwością można samej wykonać??

Gość kosmetyczka21
najprostszy to namalowanie kilku kropeczek lakierem, najlepiej z cienkim pędzelkiem(lakier do zdobień) i przeciągnięcie ich, zrobienie jakiegoś zakręconego ślaczka igiełką czy wykałaczką, oczywiście robimy to szybko, na mokrym lakierze

Gość Nieszczęśliwa77
Pomaluj pazurki na ciemny kolor i przyklej na jeden paznokiec pod skosem małe cyrkonie / 3 - 4 sztuki /. Inna opcja jednolity kolor i naklejki - wybór jest ogromny.

Gość Aniaaa22
Witam, Bardzo prosto można zrobić wzorek na paznokciach za pomocą stempelka. Można go kupić na allegro. Duży wybór blaszek szablonowych do stempelków można znaleść na stronie splendore.pl . A jeżeli nie to pozostaje igła ale z nią trzeba poćwiczyć, aby wzorki wychodziły jednakowe.

Dzięki dziewczyny, będę próbować;D Może coś ciekawego mi z tego wyjdzie Igła, wykałaczki, stempelek, cyrkonie w dłoń;D