Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomaranczowy gość

Propozycje na menu

Polecane posty

Gość Pomaranczowy gość

Moze podzielmy sie pomyslami na sniadanka i podwieczorki? U nas wiek prawie 8mieięcy: na śniadanko przeważnie - owcoe ze słoiczka albo sama ucieram, czasem chlebek z masełkiem. Mozna dac tez ugotowane warzywka - niech się uczą nowych smaków :) Na podiweczorki daje zazwyczaj kaszki i jogurty, biszkopta. A jak u Was?

10,5 msca. na sniadanie butla, na drugie śniadanie wymiennie: kanapka z szynką/jajecznica/parówki/kaszka potem obiad: albo jakaś zupa, albo warzywa z gotowanym mięskiem podwieczorek: owoce, jogurt kolacja: butla

ale wam zazdroszcze mój to nic nie chce jeśc tylko niesmiertelny chleb z masłem

Gość Pomaranczowy gość
a mleko 3xdziennie- 6.00, 15.00, 19.30 no i w nocy:(

Gość moj 7 miesiecy
sniadanie:kaszka z mlekiem pelnym II sniadanie: mala butla mleka modyfikowanego Obiad: Warzywa/kasza/ryz/mieso/zoltkoko(niepotrzebne skreslic), plus olej na zimno tloczony Podwieczorek:owoce lekko zageszczone kasza lub sloiczek typu:owoce z ryzem Kolacja:mleko modyfikowane z kleikiem ryzowym Popija tez rozcienczony sok owocowy w ciagu dnia (ok.120 ml) Zero cukru,przetworzonych wedlin, soli.

Gość lailaaas
dzidzius 8 miesiecy skonczone 6-7 mleko 210ml 10 sloiczek jogurt plus owoce lub owoce plus musli 3 razy w tyg daje mu jajecznice na masle z 1 jajka(raz mu dalam dopiero) 14-15 obiad gotowany lub sloiczek polowa 17-18 kaszka 20-21 mleko 210ml noc spi w miedzyczasie woda ,sok max 200ml a i tak rozczam ,sucharki .platki ryzowe,ciasteczka dla dzieci

Gość jajecznice sie podaje po
skonczonym 10 miesiacu. do tego czasu nie wolno podawac białka kurzego!

Hej! 6 miesięczna dziewczynka: ok 9 - 120 ml mleka mnodyfikwanego, kaszka ok12- obiadek - słoiczek 130-190ml ok.16 - 120 mmleka modyfikowanego ok 18.- deserek, owoc ok 20 - 180 mleka modyfikowanego/kaszka do niedawna ok 5 nd ranem podawałam małej butle ok 60-90- ml, ale ostanio przestała sie na nią budzić...:) Chętnie poczytam jakies opinie o menu mojej córci.. za mało czegoś? za dużo? Moje malestwo jest strasznie wybredne..cieżko jej wcisnąć coś pomidzy tymi porami karmienia.. dopanie to jakaś trgedia.. wypluwa smoka i finito...

Hej! 6 miesięczna dziewczynka: ok 9 120 ml mleka mnodyfikwanego, kaszka ok12 obiadek - słoiczek 130-190ml ok.16 120 mmleka modyfikowanego ok 18. deserek, owoc ok 20 180 mleka modyfikowanego/kaszka do niedawna ok 5 nd ranem podawałam małej butle ok 60-90- ml, ale ostanio przestała sie na nią budzić...:) Chętnie poczytam jakies opinie o menu mojej córci.. za mało czegoś? za dużo? Moje malestwo jest strasznie wybredne..cieżko jej wcisnąć coś pomidzy tymi porami karmienia.. dopanie to jakaś trgedia.. wypluwa smoka i finito...