Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franka ixi

PYTANIE!!!! Co o tym myślicie

Polecane posty

Twoja sprawa. Dla mnie bez sensu bo: 1. zbliża się zima , więc zaraz będziesz szukała czegoś cieplejszego 2. od wiosny takich samych kurtek widziałam na co trzeciej dziewczynie, więc będziesz jeszcze jednym ksero 3. eko-skóra to nie skóra, a kurtka prezentuje się tandetnie.

Gość asiaczek3107
kurteczka niczego sobie ale pomysl ze to juz zima za kilka dni sypnie snieg i co bedzie ci w niej cieplo taka kurtka to chyba na wiosne wczesna

Skoro chcesz to sobie ją po prostu kup, nie widzę problemu, ona ma się podobać przede wszystkim Tobie, a nie innym.

Gość fly...
a ta znowu o tej badziewnej kurcie...ble!!!

Gość Anazzztasja
Ty chyba nie wiesz, co to tandeta :O A w podobnej cienkiej kurtce przechodziłam ostatnią zimę, wystarczyło ciepły sweter/bluzę pod spod zakładać, cała filozofia... Hm, a ja widziałam dziś na co drugiej dziewczynie dżinsy... Czy to znaczy, ze są tandetne i noszac je będę ksero...? Po prostu są takie ciuchy, które są uniwersalne. Jeśli ktoś nie potrafi zestawić odpowiednio ciuchów, to wszystko może wyglądać tandetnie...

Gość fly...
jak tak ci sie podoba i nie lubisz czytac krytyki to poprostu ja kup a nie tu juz 2 dzieno tym piszesz

Gość Zieeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwww
Kolejna nudna kurtka, jakich miliony na ulicach. Za grosz już nie ma w was indywidualizmu? I tak, tak kurtka jest tandetna :O Jeśli lubisz chodzić w ceracie i wyglądać jak wszystkie- kupuj koniecznie :O