Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

pomocy popadam w depresje-włosy

Polecane posty

kiedyś mialam takie geste sliczne włoski a teraz;/ rzadkie cienkie i jeszcze mam przeswity na czubku glowy :( pomozcie mi prosze co mam robic juz tyle specyfikow uzywalam jestem bezradna

Czemu nie udasz sie do lekarza?takie przezedzenie nie jest normalne,to pewnie wina cchoromonow,z Twojego opisu mozna podjrzewac,ze to niestety lysienie nadrogenowe;/ Ile masz lat?pojdz do demratologa,przepisze Ci loxon 5% recpete,sprawi on,ze włosy zaczna odrastac o ile nie doszło do calkowitej miniaturyzacji mieszkow włsowych...Tyle,ze bedziesz musiała go uzywac juz zawsze...trzmaj sie:*

Gość roztargnionaM
Mam dokładnie taki sam problem. Od ok dwóch miesiecy...do tego stopnia, że ja myję włosy to kratka w wannie się zapycha, że woda nie chce opdchodzić:-(. A podczas mycia "nad wanną" aż słychać jak spadają kępami, jakbym na siłe sobie wyrywała....Każde mycie to horror...Przy każdym czeseniu wypada mi ok 50 włosów, za każdym pociągnieciem też około tyle. Nie mogłam spać..zapisałam się na wizyte u dermatologa, który zajmuje się włosami. Oby mi coś pomógł...

Gość martunek4
Nie wiem co dokładnie Wam dolega z tymi włosami ale na pewno trzeba zrezygnować z farbowania wlosów i suszarki. Chyba nie obejdzie się bez dermatologa. Ale ze swej strony polecam suplement diety z serii PROLADY - podwójna siła skrzypu i drożdży na włosy, skórę i paznokcie. Teraz sama biorę i już nie zbieram kłaków z wanny.

Gość inkkkkkkkkkka
zapewne niedobory witaminowe wcinajcie falvit,stare witaminy ale według nawet hematologów,jedne z najlepszych na rynku

Gość roztargnionaM
Ja mam niedoczynność tarczycy, ale TSH w normie, więc dawkę też mam dobrze dobraną. Niby biore jakieś środki (enuve- czy jakoś tak się pisze:-)), ale niestety nic. Mam nadzieję, że odrosną:-(

ja juz byłam u dermatologa nawet badania robilam i wszystko wyszło ok:/ niby mam na czubku głowy jakies male wloski uzywalam dermeny nie wiem czy po tym.. juz tyle tabletek uzywalam specyfikow ;/ a na cos drogiego mnie nie stać

Gość a ja mam na imie cienkowlosa
ja tak mam od 3 lat... juz prawie lysa bym została. wedrówki od lekarza do lekarza. i nagle szok- inneov. kosztuje duzo kasy, ale wreszcie spie spokojnie bez swiadomosci, ze ano na poduszce bedzie czarno od wlosow. zobaczymy tylko co bedzie jak odstawie. a wspomne tez, ze wczesniej bralam: vitapil, skrzypowite, radical, belisse i wielkie gowno. inneov zaczal dzialac juz po ok 7- 10 dni, masakra, jaka radosc. smarowlam tez skóre roznymi specyfikami, m.in srodkami ze sterydami typu laticort i nic

Gość izeczka291
Też miałam podobnie, wszystko przez szampony, które w sobie mają coraz więcej chemii. Koleżanka poleciła mi naturalne szampony z wyciągami z polskich ziół eva natura - konkretnie szampon z czarną rzepą i problem szybko się rozwiązał sam. Polecam, warto spróbować.

Gość Agnes111
Mam pytanie do koleżanki martunek o prolady?Mam ten sam kłopot ciagle gdzie sie nie porusze zbieram pęki włosów a przy ich myciu to juz w ogóle.Nie wiem czy to stres czy brak witamin.Brałam witaminy ale nic nie pomogły i szampony też.Mam pytanie bo słyszałam kiedys o proladach i wiele osób jest zadowolonych ze skutków tej terapii.Chciałabym się dowiedzieć czy zakup prolad jest kosztowny i na ile starcza opakowanie?Noi czy nie ma skutków ubocznych?

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: 1) sylvie2@onet.eu 2) secrethair4u@onet.eu 3) nr tel. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM --------------------------------------------- SECRET HAIR 4 U