Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam prostytutka przez rok

bylam prostytutka przez rok i wydalo sie wchyba. mam wrazenie,ze ludzie na

Polecane posty

Gość bylam prostytutka przez rok

bylam prostytutka przez rok i wydalo sie wchyba. mam wrazenie,ze ludzie na bylam prostytutka przez rok studiach wiedza... BYLAM nie jestem chcilaam sie zmienic moze mam schoizy drecza mnie wyrzuty sumnienia nie radze sobuie pscychicznie wchodzilam na czata i wysylalam noralne zdjeica z tarza i bez oraz numer telefonu komorkowego na maila myslalam ze sie nie wyda koelga ostatnio 2 razy przy mnie no stalam obok mowil : mowiolesm juz ci o takiej ze stargardu co za 150 zl daje? ja jestem ze szczecina mamm wrazenie,ze to bylo "szyfrem" o mnie mowil to glosno i wyraznie. Takie spojrzenie dziwne i dzis tez o prostytkach gadał glosno i wyraznie wogole na studiach mnie nie lubia. Nie moglam sie zgrac z noewym towarzystkwem. mam tylko pare koelzanek. To bezpostredni wulgarni ludzie boje sie ponizen

Gość bajeczka77
chyba ciezkie zycie mialas jak zdecydowalas sie na taka ostatecznosc. Nie bierz wszystkiego do siebie co mowi kolega,on moze mowic zupelnie o kims innym.Ja bym poszla na terapie do psychologa to zawsze jakies lekarstwo na roznego rodzaju problemy zwiazane ze soba. Ponadto wykonujac taki zawod jak prostytutka trzeba sie liczyc z tym ze kiedys ktos moze cie rozpoznac.

Gość ale mozliwe ze ze zdjec z czat
do sie tego wyprzec?