Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zdrdzona oszukana

Zrobię mu chyba krzywde tak jak on mi...

Polecane posty

Tak czuję jesli to co mysle okaze sie prawda...:( nie wazne ze bylo to prawie 3 lata temu.

Gość nananananananananaaa
dopiero przebudziłaś się , czy ktoś cię podprowadził :)

niestety sama doszłam do tego po 7 latach, mamy male dziecko, perfidny oszust, zboczek z zaburzeniami seksulanymi, jest mi przykro dzis sie dowiem prawdy ktorej jestem pewna na 98%

I tu wcale nie chodzi o to ze spotykal sie z jakąs laska bo tego naprawde nie wiem, nie mam zadnych dowodow to cos innego....

Gość a co a co a co
a co ?

Gość kitukitu
pedofil? zoofil? sado?

Gość apple juice niezalogowana
a konkretniej jakiej prawy?

Nieee.. chodzi o cos innego, kiedys byly filmiki tzn jego oglądanie, rozne tego typu, gazetki wszystko przelknelam bo to facet tak? Bolało prosiłam zeby tego nie robił, obiecywał ale i tak w ukryciu robił, dzis weszłam na poczte jakos tak ten sam nick i te samo hasło dziwne? tylko inna poczta, wiadomosci odbiorcze zero, za to wysłane mnie przeraziły były tam fotki penisa nie było twarzy jedyny szczegół dwie kropeczki, czy dwie plamki na brzuchu niwiem czy to on ale nie mozliwe zeby ktos inny. Dzis to sprawdze, Boli potrojnie, nie mam teraz zadnej pewnosci juz w niczym :(

Gość Martinni
załamana zdrdzona oszukana moze nie jestes dla niego atrakcyjna

nie wiem co sadzic jestem w szoku, moge sie spodziewac ze to on, ma wybujala fantazje erotyczna cos pomiedzy wyrezyserowanymi filmikami a rzeczywistoscia, moze to nie powod do rozstania a moze jednak to jest powód?

Nie jestem atrakkcyjna, o to chodzi ze jestem moze nie jakas miss swiata ale na powodzenie absolutnie nie narzekam... Poprostu nie jestem wyuzdana tak jakby oczekiwal...

Gość Czarnooka22
no niestety na to juz nic nie poradzisz, a powiedz sory ze pytam rodziłas naturalnie czy CC ? często jest tak, że kobieta po dziecku ma juz inne ciało zmienia sie bardzo, inne piersie inny brzuch juz nie płaski czy wklęsły.

To było przed ciaza wiec nic takiego, mam 180cm, waze 60kg mam długie włosy naprawde zle nie wygladam, nie rozumiem dlaczego , chociaz podejrzewam ze jego interesuje takie cos jak na filmach, napalone nimfomanki itp :O

Moze ktos mi cos doradzi, mam metlik nie wiem co mam zrobic, napewno powiem co mysle bo dusi mnie to w srodku, i nie dam rady tego przemilczec. Ja przez cale piepszone 7 lat zrezygnowalam dla niego ze wszystkiego ze znajomych, poklocilam sie z rodzina, wszystko, nie moglam sie i nie moge spotykac z nikim a w zyciu nie z zadnym kolega, jest bardzo zazdrosny.

Gość Efekt_Motylka
no to powiem tobie że faceci wolą te drobne max 170, wysokie szpile i szczupłe 49kg, wyglądają jak kruche motyle, delikatne a ty niestety należysz do babochłopów. Nie dziwię się twojemu facetowi

Gość Karina_23_
180cm i 60kg ????? ożesz troche masywna jesteś:)

wiesz co, może nie wartoo od razu wszystkiego przekreślać, może lepiej porozmawiaj z nim ale na spokojnie bez krzyków, unikaj podnoszenia tonu, to na prawde działa. I wiesz, niestety mężczyźni tak są skonstrułowani że gdy czegoś zabraknie im w związku będą uparcie tego szukać poza nim, aż znajdą.

Gość a 170 i 49
to anoreksja!!! :O

Dziękuję za odpowiedzi. Co do masywnosci absolutnie nie sam lekarz mowi ze za mało waze do swojego wzrostu mój partner ma 192cm, wiec z wzrostem wszystko wporzatku. Co do figury, jak najbardziej mam dobra skoro sama sie dobrze czuje, dbam o siebie, talia szczuplutka zero brzucha po ciazy wecz plaski. Nawet zauwazylam ze teraz patrzy na mnie inaczej niz kiedys, jestem bardziej odwazna,.

Gość girl of trampek
co za tepa pala powiedziala ze 180cm i 60kg to duzo? przeciez jest szczupła... co za ludzie, waszym zdaniem pewnie wieszak ma za duzo tłuszczu 🖐️