Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaluffa

Mam wrażenie że smierdze

Polecane posty

Gość metaluffa

czasem ni z tąd ni z owąd wyczuwam smród coś jakby papierosy zmieszane z potem. Nie wiem czy tak śmierdzi ktoś z otoczenia wokół mnie ale to sie zdarza w naprawde dziwnych przypadkowych momentach w tym wtedy jak jestem sama. Mam więc podejrzenia że to ja tak smierdze ale ponoć własnego smrodu się nie czuje, co nie? Zresztą myje się codziennie rano i wieczór. Do cholery, głupia sytuacja :-o Nikt mi do tej pory nie dawał do zrozumienia że śmierdze czy coś ale mi się mimo to tak wydaje :-o moze choruje psychicznie i czuję jakieś nieistniejące zapachy, mam takie halucynacje? Powiedzcie coś mądrego na ten temat bo ja naprawde nei wiem co o tym sadzić :P :-o

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Podobno takie sytuacje mogą świadczyć o tym, że nawiedza Cię jakiś duch. Poważnie! Poczytaj o tym w necie

Gość Lateks
może twoja cipka pali

Gość nie chłopak
a nie pomyślałaś, że może śmierdzieć otoczenie, no wiesz, przechodzisz sobie spokojnie, a tu niedaleko leży coś śmierdzącego i już :)

Gość maturka4
Zaobserwuj, co masz ubrane, jak poczujesz "zapach". Ja mam jedną taką bluzkę, w której "śmierdzę" choćby nie wiem co. Po prostu włókno wydziela zapaszek przy rozgrzaniu przez ciało

Gość jhgyfkjuf
to gówno prawda z sie nie czuje własnego zapacyhu ja tam czuje kazdy z nóg z dupy i z szyi :)