Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda_

czy powiedzieliscie komus ze kochacie a ten ktos Was nie?

Polecane posty

Gość jagoda_

czy zaryzykowaliscie kiedys wyznac milosc a niestety ta druga strona nie potrafila go odwzajemnic???

Gość upokorzenie totalne

Gość jagoda_
ale musza byc jakies przypadki nieodwazjemnionej milosci...

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaa
moze nie powiedzialam ze kocham, ale powiedzialam ze mi bardzo na nim zalezy i ze jest wazna osoba dla mnie! Sparzylam sie 2 razy...ale nie zaluje...wyrzucilam wszystko z siebie, na poczatku bylo ciezko a pozniej jakos wszystko zaczelo sie ukladac! nie trzymalam tych uczuc dla siebie i przestalo po pewnym czasie mnie to meczyc!

Jest mnóstwo przypadków nieodwzajemnionej miłości, jak świat światem tak się zdarza i będzie zdarzać:). Trzeba mieć dużą odwagę, żeby wyznać komuś miłość...To nie grzech ani nie powód do hańby, jeśli się kogoś kocha. Inna sprawa, że to boli, gdy ta druga strona nie kocha...takie życie:).

Gość jagoda_
alaaaaa....i co on wtedy powiedzial jak mu to powiedzialas?

ja kiedys powiedzialem mojemu psu ze go kocham....popatrzal tak na mnie przez chwile,polizal sie po zadku i wyszedl z pokoju......

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeden powiedzial ze niestety jego uczucie sie wypalilo i praktycznie zerwal ze mna wszelkie konakty, a drugi ze musi to wszystko przemyslec i ze nie chce mnie ranic, ale skonczolo sie podobnie jak w pierwszym przypadku! Szczerze powiedziawszy bardzo mnie to zranilo i dlugo nie moglam tego przebolec tym badziej ze w tym pierwszym bylam cholernie zakochana...ale coz nie zmienisz nic na sile!po tym wszystkim stalam sie ostrozniejsza z facetami, ale nie zaluje tego ze powiedzialm co czuje! Bo wiem ze gdybym nie powiedziala pewnie meczylabym sie okropnie w samotnosci przez dlugi czas, a tak...zycie leci dalej!Po kazdym dni trzeba postawic kropke, odwrocic strone i zaczynac od nowa...

Gość alaaaaaaaaaaaaaaa
a i w zupelnosci zgadzam sie z lalineczka...nie mozna wstydzic sie uczuc!

Gość jagoda_
czy ktos ma cos jeszcze do powiedzenia???

Gość jagoda_
tzn elegancki czyli...?:)

Kmicic, trzeba było mu dać jeść coś smakowitego, a nie gadanie na pusty psi żołądek

Gość jagoda_
moze z wyznaniem to nie...ale juz samo powiedzenie "zalezy mi na Tobie" znaczy wiele...i mowicie to dziewczynie lub chlopakowi i ..nic...:o