Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaroburek

przygody z dziwnymi ludzmi i zboczencami,,,,,

Polecane posty

Gość szaroburek

no wiec wlasnie jestem ciekawa czy tylko ja mam takie chore sytuacje. np. ide ulica warszawy okolice nowego swiata w piątek ok. godziny 14 i podchodzi wylansowany dziad... z jakies 60 dych na karku daje mi kartke i mowi : "jestes podobna do mojej bylej asystentki chcesz prace to zadzwon".. i se poszedł a mnie zacielo na minute, wiem o co mu chodzło łatwo sie domysllic... ale to jest chore zwlaszcza ze wygladam bardzo dziecinnie a to byl stary pier*un. albo sytuacja dzisiaj siedze na przysanku 7.30 podchodzi facet jakies 25 lat wyglad zwykly przecietny kowalski mowi " czesc" no hamsko nie odpowedzic no to odpowiadam zaczyna sie pytac gdzie jade itp. no to mowie ze doszkoly no to pyta sie czy chodze do gimnazjum czy do liceum no to mowie ze do liceum i tak pyta o jakies glupie rzeczy... podjechal autobus w koncu schodz na temet czy mam chlopaka nomowie ze mam pyta sie gdzie on jest no to mowie ze w angli a on z tekkstem ze napewno mnie zdradza bo jego koledzy to "niby maja dziewczyny ale bzykaja inne" no ta wypowiedz mnie za lekko zazenowala generelnie dawalam mu juz wczesniej do zrozumienie ze niemam ochoty z nim gadac.. potem spytal czy moze polozyc swoje glowe na moje ramie no to powedziałam stanowczo NIE! naszczescie sie dostosowal. kontynuowal swoj wywod i nagle z gruchy ni pietruchy czy uprawialam kiedys seks zrobilam watpiaca mine i powiedzialam yyyy... nie, znam czlowieka 15 minut a on z takim czyms wyjezdza. ponawijal jescze kilka teksów w ktorym znajdowały sie słowa takie jak "bzykac uprwaiac seks" no i naszcezsie autobus podjechal na jego przystanekk i wysiadl.... i teraz czy was tez takie powalone sytuacje spotykaja ?i jak sobie radzic z takimi uciezliwymi ludzmi?... prosze o w miare inteligentne odpowiedzie :P

Gość kurcze no
no to ja kiedys se szlam a za mna jakis koles i to koniec:)

Gość szaroburek
jezli nie ma nikt nic sensownego do napisania to poprostu niech nie pisze

mojej kumpeli z gimnazjum (teraz jestem tez w LO ;) ) jakis starszy facet ktory wygladal na porzadnego goscia zaproponowal seks. tak po prostu, podszedl i powiedzial :O dodam ze kumpela nie wyglada na prostytutke czy cus.

Gość szaroburek
no kurcze jak dla mnie to jakas maskra strach sie bac

hehe sytuacja przy budce z hot dogami na dworcu .... odwrocilam glowe i akurat spotkalam sie wzrokiemz jakims facetem:o młodym:o podchodzi do mnie i mowi " co slychac mała" jednoczesnie łapiac mnie za dupe i przylepiajac sie calym cialem do mnie.... ja kiedy otrzasnelam sie z szoku hhehe powiedzialam mu "spierdalaj" a on nic sobie z tego nie robiac dalej sie do mnie migdali wkoncu stanelam i ryknełam na pół dworca "odpierdolisz sie czy nie?" nigdy nie zgadniecie jego reakcji.... poszedł OBRAZONY !!!!! do budki obok swierdzajac głosno ze " jestem gówniara!" hahahahahah do tej pory sie zastanawiam gdzie sie takie "cus" uchowalo:P

Gość ale ty szaroburek
jestes walnieta :-0 nie rozumem, po co w ogole gadasz z takimi kolesiami :-0 i to w dodatku o prywatnych sprawach :-0 z tego wychodzi, ze nie tylko aki palant jest chory, ale i ty :-p

Gość nie wiem czy jest we mnie
cos co przyciąga takich ludzi,ale mnóstwo razy ktos mniie zaczepiał i proponował seks i zawsze były to stare dziady,a najczęściej wtedy,gdy byłam gównarą w gmnazjum :O teraz nie pamiętam kiiedy sie to ostatnio zdarzyło,zbrzydłam czy co :D ale to akurat dobrze,że mnie nikt nie zaczepia już

Gość szaroburek
zaskocze cie mam 158 cm jestem chuda jak badyl i jak podchodzi do mnie facet 180 waga 90 kilo zwlaszcza gdy jestem sama to sie boje ..ja z nim nie gadalam to on gadal do mnie poprostu nic nie mowilam zanim zadal te pytanie o tym seksie to noralmanie gadal ale to co mowil przjmoowalam obojetnie nawet dawalammu do zrozumienia ze nichce znim gadac.... jestem bojazliwa i byc moze dla tego niepowedzialam mu spier..

Gość szaroburek
do nie wiem czy jest we mnie ... tez zaczynam miec takie wrazenie ze przyciagam deviantow... tyle ze to dziwne bo mam wyglad dziecka... moze oni takie lubia -_-

No ja też nie wyglądam jak jakaś kurewka.Mnie sie wydaje,że oni boją sie zaczepiać osoby wyglądające na pewne sebie,odważne itd,a taki dzieciak wydaje im sie łatwą zdobyczą

Gość szaroburek
do pain au chocolat... co za palant ! dobrzeee mu tak ^^ normalnie tacy ludzie powinni byc zamykani ... w azkabanie kurfa!

Gość szaroburek
no to sie chyba trzeba nauczyc pewnosci siebie :? o masz obym tego typa niespotkala wiecej .....

teraz już sie nauczyłam,moze dlatego mnie nie zaczepiają.Ale jako gówniarza łatwo mnie było przestraszyć ;)