Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonaaa

Facet mnie zdradził, jestem z nim w ciąży!!!

Polecane posty

Gość zdradzonaaa

Zostałam zdradzona przez faceta z którym byłam ponad cztery lata. Odeszłam od niego, jednak przez kilka dni facet mnie nachodził, prosił o wybaczenie itd. ale nie potrafię mu tego wybaczyć, chociaż go kocham. Chciałam zacząć nowe życie.. bez niego i już nawet udawało mi sie o nim zapomnieć, gdy dowiedziałam się kilka dni temu, że jestem w ciąży z nim. Teraz mam ochotę tak po prostu wyjechać z mojego miasta, albo i kraju i nie mówić mu o dziecku. Ale nie wiem czy to fair. Powinnam mu powiedzieć? Być i tak razem nie będziemy.

Gość powinnaś mu powiedzieć

Gość zdradzonaaa
Już sama nie wiem co robić. Wiem, że jak mu powiem, to będziemy się czesto widywać, a ja tego nie chce. Nie mogę na niego patrzeć.

Gość myslisz o sobie
w tej chwili a przecież dziecko powinno znać ojca i ojciec powinien wiedziec, że ma dziecko!

Gość zdradzonaaa
Nie wiem czy dziecko by chciało takiego ojca - który zdradza.

Gość ty juz nie wymyslaj
co by chcialo dizecko...teraz probujesz wynajdywac na siłę uzasadnienia by nie mowic mu o dziecku.

Gość zdradzonaaa
No właśnie :/

Gość kuykiy
Gdybym ja była w takiej sytuacji, powiedziałabym oraz poinformowała że usuwam (i usunęła).

Gość No wiecie jeszcze sie
nie wykazal jako ojciec wiec skąd mozecie wiedziec jaki to ojciec z niego bedzie?

Gość jak ma usunac to po co mowic
ja chyba bym powiedziala i podala o alimenty bo dziecku sie nalezy, ale nigdy bym nie wrocila do niego z dzieckiem mialby widzenia przyznane przez sad

Gość zdradzonaaa
Ale ja nie chcę usuwać. Nie wybaczyłabym sobie gdybym usunęła. Chcę się na nim zemścić za zdradzę dlatego myślę, żeby mu nie powiedzieć.

Gość no i oto mamy przyklad
bedziesz sie mścić na nim kosztem dziecka? i nie probuj sie tlumaczyc, ze to niby dla jego dobra! W tej chwili wcale nie jestes lepsza od tego faceta!

Gość No nic tylko
"pogratulować" tej zemsty....braaaaaawo.........😴

Gość zdradzonaaa
Wcale się nie będę tłumaczyć, że to dla dobra dziecka. Jestem tak zdesperowana, załamana, że nie wiem co mam robić, dlatego napisałam tutaj. Boję się popełnić życiowego błędu.

Gość zdradzonaaa
Nie potrzebuję krytyki. Potrzebuję porady. Co Wy byście zrobiły na moim miejscu. Jak postąpiły?

Gość Anialisa
Wiesz, tak cię czytam i uważam, że jesteś bardzo niedojrzała. Skoro jesteś w ciąży, to ojciec dziecka powinien o tym wiedzieć. Niby w jaki sposób zemścisz się na nim i go ukarzesz? Nie mówiąc o dziecku? Przecież jak nie będzie wiedział o ciąży lub o tym, że on jest ojcem, to żadna kara dla niego! Będzie żył jak do tej pory. A jak dowie się po czasie, że jesteś w ciąży, to pomyśli, że to nie jego, skoro nie szukałaś kontaktu i tym bardziej będzie mu wszystko zwisało. Tak naprawdę ukarzesz siebie i to biedne dziecko, które powinno mieć ojca, nawet takiego dochodzącego, skoro nie chcesz z nim być. Dziecko ma prawo mieć wpis w akcie urodzenia o ojcu, a nie rubryczkę z napisem "nieznany", jakby przybłędą było. Może jako partner nie wykazał się twój chłopak, ale może jako ojciec będzie w porządku. Alimenty na dziecko też ci się przydadzą, dziecko kosztuje. A zdrada to powszechna rzecz, jedne się o tym nie dowiadują, bo faceci dobrze się maskują, inne dowiadują się szybko. Nie zdradzających jest niewielu. Pomyśl o dziecku, a jak facet szczerze żałuje, a ty go nadal kochasz, to może wybaczyłabyś mu, żeby mógł się zrehabilitować i udowodnić, jak bardzo cię kocha?

Gość ja bym mu wybaczyla
i pozwolila wrocic do siebie jesli Cie nachodzil i sie staral tzn ze mu na Tobie zalezy, daj mu szanse Nie warto marnowac 4 lat . o byla pojedyncza zdrada zcy mial romans

Gość zdradzonaaa
Żałuje, szczerze żałuje. Poza tym gdy mnie zdradzał był nieco wypity, ale nie chce go usprawiedliwiać.

Gość nie rob tego
ja tak zrobiłam i potem tego żałowałam. Z tym że ja byłam zwykłą sprzedawczynia po zawodówce a on studentem medycyny i się bałam, że pomimo tego że mnie kocha, to ja zmarnuję mu zycie. Uciekłam do koleżanki do Warszawy (moi rodzice już nie żyli) i urodziłam córkę. Zdałam na studia menadżerskie i po otrzymaniu tytułu zdobyłam pracę. Nie było lekko ale z pomoca koleżanki dałam sobie z córeczką radę. Potem przeniesiono mnie do Gdańska. Tam Róża poszła do szkoły. W II klasie nabawiła się zapalenia płuc i trafiła do szpitala. Podczas jednego z dyżurów spotkałam jej ojca :(. Nie wiem wobec kogo się podlej czułam-wobec niego czy Róży...Dziś minęły 3 lata od tamtego spotkania. Nadal mieszkam w Gdańsku, córka codziennie widuje się z ojcem a ja utrzymuję z nim stosunki przyjacielskie. Najgorsze jest to że ani Róża ani on nie chcą mi nawet dziś do końca zaufać :(

Gość zdradzonaaa
Pojedyncza zdrada

Gość zdradzonaaa
W takim razie jestem bardziej na "tak", niż na "nie", tzn. chyba mu powiem.

Gość powiedz mu
ma prawo wiedzieć

Gość kalkskal
Gdybym miała w miarę ustabilizowaną sytuację finansową, to nie powiedziałabym o ciąży. W przeciwnym razie alimenty na dziecko byłyby ważniejsze od mojej dumy. Generalnie faceci to świnie i jeśli raz Cie zdradził, zrobi to też później. Taki związek jest od początku fikcją, więc dobrze że nie chcesz do niego wracać.

Gość taka sobie jedna12345
tak jak napisała poprzedniczka jak facet zdradził raz to zrobi to drugi trzeci

Gość nie mów
nie mów mu, nie mów

Gość jaki by nie byl ale ma
prawo wiedziec o dziecku, to samo i dziecko powinno znac ojca!

Gość Tak powinnas mu
powiedzieć, dlaczego dziecko ma przez was cierpieć?

Gość hejohejo
anialisa zycze ci zeby ciebie zdradzil twoj facet,ciekawa jestem czy sie ustosunkujesz do swoich rad...skoro prawie kazdy facet zdradza....

Gość uwazaj bo niemile zyczenia
wracają do nas samych hejohejjo:P:P:p