Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ciazowa

Ile ważycie w ciąży?? a ile przed ciążą??????

Polecane posty

Gość wfwerf
Przed ciążą - 47, w dziewiątym miesiącu 60 kg.

Gość pani ciazowa
Ja cie kręce...A ja 81 kg!;(((((w 9 miesiacu a w pierwszym 68

Gość qwemn
Przed ciążą ważyłam mało, bo 54 kilo. Teraz jestem w 33 tygodniu ciąży i mam 13 kilo do przodu. Pewnie jeszcze kilka kilo mi przybędzie, ale już przestałam się tym przejmować, choć nie ukrywam, że było mi ciężko zaakceptować swoją szybko rosnącą wagę.

Gość pomocyszukam
przed ciaza 73, teraz 83 34 tc

Gość paniciazowa
Po mnie tak strasznie nie widać tej wagi . ale moj bobi waży już dużo

Gość funky reggae party
przed ciażą 64 kg w dniu porodu 84kg następnego dnia już 68 kg :)

przed ciaza 63 w 9tym miesiacu 75 a teraz (3 tyg po porodzie) 64 nie martwcie sie, zrzucicie blyskawicznie :) ja dzieki karmieniu piersia zamierzam jeszcze kilka przedciazowych zrzucic :)

Gość a ja a ja a ja
przed ciążą 53, w 9 miesiącu - 60, a teraz dwa miesiące po urodzeniu 51 wzrost 167 - ćwiczyć dziewuszki a nie objadać się:)

Gość jakantka
a ile przybieralyscie kg-tak srednio,w miesiacu?

Gość wfwerf
Ja (dwanaście na plusie jak na razie) w pierwszym miesiącu skoczyłam od razu o dwa kilogramy, potem przez dwa miesiące nic, a w drugim i trzecim miesiącu stopniowo. Nie wiem ile przybiorę w ostatnich tygodniach. Zobaczymy :D. Ale nie przejmuję się bo równomiernie się to rozeszło a maleństwo jest zdrowe. Zimą zacznę zrzucać (już kupiłam dziecku sportowy wózek i będziemy biegać).

Ja tak przeciętnie 1,5 kilo na miesiąc. Miałam dość duży skok na przełomie 4 i 5 miesiąca. Przytyłam wtedy 4 kilo w ciągu 3 tygodni. Teraz mam 33 tydzień ciąży i 13 kilo do przodu. Przed ciążą ważyłam 55 kilo.

Gość mama synka 14 miesięcy
przed ciążą 50 kg, a ostatni raz na wadze widziałam 69,5 kg (na 8 dni przed porodem);)

Gość śmieszy mnie
Że wszystkie starają się udowodnić jak szybko wróciły do dawnej wagi:-) Normalnie same modelki:-) Każdy w ciąży tyje inaczej - jeden 20 kilo inny 10. Jeżeli kobieta się racjonalnie i zdrowo odżywia to nie ma znaczenia ile przytyje. Taka jest ciaża - przybiera się na wadze. Po prostu trzeba przejść nad tym do porządku dziennego.

ja przed ciaza 47kg , w 3 miesiacu 43kg , w 9 miesiacu 69kg , 2 miesiace po porodzie 45kg a teraz jestem w 2-giej ciazy przed ciaza 49kg a teraz 4 miesiac 51,5 kg :)

przed ciążą 57 kg, przed porodem w 40 tyg 77, teraz 5 miesięcy po urodzeniu ok 59, czyli udało się prawie schudnąć, ale brzuch to wciąż wypukły...:(

Gość wfwerf
"Śmieszy mnie że wszystkie starają się udowodnić jak szybko wróciły do dawnej wagi Normalnie same modelki" A czemu te które mogą, mają się nie chwalić?

Gość bo pytanie w temacie
dotyczy wagi przed ciążą i w ciąży! Nie ma nic o tym jak szybko wróciło się do starej wagi.

Gość pewna..osoba
waga sprzed ciązy 55kg. pierwsze 3 miesiace ciazy zadnych dodatkowych kg. teraz jestem w 25 tc i jestem 5 kg do przodu zaczelam strasznie duzo jesc:)

Gość 26 tydzień ciąży
I 10 kilo do przodu... stawiam że przede mną jeszcze 10. Ale nie przejmuję się:-) Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe. Potem będę myśleć o wadze.