Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laticja

Sex w pracy

Polecane posty

Gość Laticja

pracuję jako asystentka w większej firmie, gdzie w zasadzie w większości pracują mężczyźni. wiadomo, że z niektórymi ma się lepszy kontakt, a z innymi bardziej formalny. ale ci, z którymi mam lepszy kontakt, po jakimś czasie dają mi do zrozumienia, że chodzi im po głowie sex ze mną ( wręcz otwarcie o tym mówią)... niby w żartach niby nie, ale i tak wiadomo co jest na rzeczy. do tej pory usłyszalam to 4 razy, od czterech różnych facetów, zarówno będących w związkach jak i od singli. czy już nie można się w pracy poprostu kumplować? musi o coś chodzić? przyznam, ze zaczyna robic sie to uciążliwe

Gość ///////
pracujesz jako asystentka wiec sie domysl po co Cie zatrudnili

faceci tacy sa musisz sie z tym pogodzic :) albo dac jasno do zrozumienia ze Cie to nie bawi i tyle :D :D ale jak na moj gust to wyluzuj :P

Gość ///////
a ile juz tam pracujesz?

Gość Laticja
nie spinam się, bo ja też z tego żartuje i nie strzelam zadnych fochów ;) ale jednak widzę, ze takie zachowanie to standard

Gość kakakakaka
Bo to sa samcy i tyle

Gość Laticja
nie wiem, może szef im powiedział, że zrobiłam mu laskę żeby mnie przyjął, sama już nie wiem...

Gość Laticja
odrazu zaznaczam, że wszelkie durne komentarze nie są moje... i nawet ich nie komentuje A tak poza tym, to nie jestem asystentką szefa.

Gość ///////
nie bylo zadnej imprezy integracyjnej ?? :D nie wierze ze przez rok zaden Cie nie zaliczyl :P fajnie to ujelas o tych kontaktach trzeb bylo powiedzec ze dzielisz ludzi pracujacych w tej firme na 2 typy - atrakcyjni i ci ktorzy nie sa w moim type takie sa uroki pracy w Polskich firmach (niestety)

Gość Ewaldi
od zawsze takie tematy były i będą , faceci się wygłupiają ale oczywiście nie bierz tego na serio , uśmiechnij się kobieco i powiedz, że nie tylko do kota się przytulasz po pracy :)

Gość Laticja
impreza integracyjna była a i owszem, i to nie jedna. i co zdziwiony? ;) i nie dzielę ludzi na atrakcyjnych i nie w moim typie... nie wiem po czym to wnioskujesz... a ten tekst z przytulaniem nie tylko do kota po pracy jest naprawdę niezły :)

Gość ///////
widzisz skoro otwarcie mowia jak sama napisalas ze chodzi mi tylko o jedno czyli skas musza wiedziec ze jestes latwa pewnie przespalas sie z nieodpowiednim kolesiem ktory Cie ladnie obrobil i z tad te propozycje sie biora proponuje zmienic prace

Gość Laticja
hahaha... łatwa? ciekawe ;) dotąd mialam 2 facetów i to na drugim koncu polski, a tu przeniosłam się jakiś czas temu ;)

Gość ///////
motasz sie :p relacje damosko-meskie w pracy i poza nia maja sie zupelnie inaczej co z tego ze mialas 2 facetow na 2 k polski jak pracy uchodzisz za ta a nie inna skoro koledzy mowia co by od Ciebie chcieli. W sumie po to sie zatrudnia "asystetke"

Gość ///////
moze i ma szczerych wspolpracownikow ale co z szefem?? szef zadnych propozycji nie skladal?? to troche dziwne jak apetyczny kasek szef wypuscil z raczki chyba ze szef (jest kobieta czyli szefowa :p) chyba ze sie szefowi znudzilas

Gość kakamaja
Faceci myślą kuta..mi i wydaje im się, że jak fajna laska jest dla nich miła, to musi być łatwa i gotowa do wyra. Nie warto kumplować się z facetami.Oni nie docenią tego nigdy.

Gość Antek Bereda
kakamaja, nieprawda- moim najlepszym przyjacielem jest kobieta (nie bzykam jej). Co do zasadniczego pytania- myślę, że to normalne, że jak kobieta podoba się facetowi to spotyka się z różnymi propozycjami- również bardzo bezpośrednimi. Dopóki nie idą za propozycjami rękoczyny, to IMHO, nie ma powodów do narzekań.

Gość ///////
a faktycznie nie przeczytalem tego :p Potem dziwi sie ze jej wspolpracownikom po glowie chodzi tylko jedno. Sama sobie na to zapracowala :d Wiec nie wiem po co sie rozzala takie jest zycie. Ale wpierac bezczelnie ze nie jest sie latwo nie ladnie cos mi sie wydaje ze na integracyjnych miala duzo roboty

Gość Romano Sexmacher
A czemu nie chcesz się pruć z nimi? Nie podobają ci się?

Gość niezrozumienie
wpada atrakcyjna lasia w samczą zagrodę, w której aż tętni od testosteronu i się dziwi, że niektórzy próbują, a wszyscy chcą ją zerżnąć :)

Gość dziewczyny dajcie spokuj
wal ich z lisca w pysk to sie odczepia

Gość Emilka 17
Ja mam tak samo w sql z chłopakami tylko jeszcze obmacywać mnie chcą :o