Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanaana

dowiedziałam się, że mój facet bił swoją była!

Polecane posty

Gość pytanaana

co teraz? spotykamy się jakieś pół roku, faktycznie jest nerwowy, ale pracuje nad tym i widze postepy. Dziś przeczytałam meila jego byłej z dawnych czasów i dowiedziałam się że pobił ją parę razy, miała siniaki, kopniaki i nos złamany ;/ o nosie opowiadał mi kiedyś sam z siebie i mówił że to był przypadek bo podczas kłutni trzasnął za soba drzwiami a ona na nie wpadła...ale ta reszta? zdradzał ją też z pustymi panienkami.... nie chce z nim o tym gadać bo nie chce żeby wiedizał że mam wgląd do jego poczty... myślicie że ludzie z czasem rozumią swoje błedy i sie zminiają, czy za pare lat spotka mnie to samo co ją? :|

Gość dziewczyno ucieeeekaj

Gość kakakakaka
Ty z nim nie rozmawiaj ,Ty z nim zerwij.Tacy ludzie sie nie zmieniają.

Gość pytanaana
boje sie , ze podobnie ja tamta jak mu sie bede puszczala na leo i prawo to i mnie bedzie bil

Gość gdzie pieprz rosnie pomysl
głową i uciekaj

Gość pytanaana
wiem że to dziwne ale naprawde jestem z nim juz trochę, mieszkamy razem i mimo że jest nerwowy nie wyobrażam sobie żeby móg mi kiedykolwiek krzwde zrobić, a jego była wiem że była ciągle zazdrosna i o wszytko robiła awantury, opowiadał mi już dawno o niej, a teraz ten meil... wszyscy piszą że mam uciekać od niego, ale może on zrozumiał swoje błędy??

Gość mama nie uczyła
że cudza poczta rzecz święta...?

musiałabym być skończona naiwniarą liicząc na zmianę damskiego boksera w czułego partnera

Gość dzadzudzi
"pobił ją parę razy, miała siniaki, kopniaki i nos złamany" i ty sie jeszcze zastanawiasz? to nie jest damski bokser, tylko denegerat jakis, on jej nie pobil, tylko sie znecal nad nia:O poczekaj, az mu kiedys nerwy w twojej obecnosci puszcza to zobaczymy co bedziesz na kafe pisac...

Gość dzadzudzi
degenerat mialo byc :P

Gość musisz mieć oko podbite
żeby się przekonać? Mieszkacie razem? Znaczy już niedługo nadejdzie czas na Ciebie. Spróbuj mu się tylko sprzeciwić kochana. Zrób coś, co nie będzie po jego myśli. Dowiesz się szybko, czy może się zmienił.

Gość spotka cie to samo
na 100%

Gość pytanaana
troche bylo by mi zal odejsc, bo rżnie mnie często i super tak że orgazm za orgazmem