Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25-latka Mirian

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość 25-latka Mirian

cześć dziewczyny. mam pytanie. jaki jest prawdopodobieństwo,ze udało mi sie zajść w ciąże, kiedy test jest negatywny. Cykle mam co 28 dni. dziś jest mój 35 dzień cyklu,a @ nadal nie ma. Test robiłam, kiedy zaczął mnie bolec lewy jajnik(dziwny ból) delikatnie. dziś już nie boli, bolą tylko sutki,a w sumie pieką. Czy powtórzyć test, jak tak to kiedy?? dzięki za odpowiedz... pewnie uznacie,ze zadaje głupie pytanie... ale chce poznać zdanie innych osób

powtórz test, czasem wychodzi negatywny gdy jest za wczesnie, no i jak robilas pre -test tez mogl sie pomylic bo z tej firmy czesto testy zle dzialaja..

Gość ja zrobilam test w dniu
spodziewanej mesiaczki i druga kreska byla taka blada, ze ja pod swiatlo widzialam ;) trzy dni pozniej byla juz troszke mocniejsza

Gość 25-latka Mirian
zrobilam dzis test i znowu negatywny .nie wiem co juz mam myslec.

Gość diwna sprawa
masz regularne miesiaczki???

Mirian jestem w identycznej sytuacji. Ostatni okres miałam 13 września, zawsze wszystko było jak w zegarku. A do dzisiaj @ jak nie ma tak nie ma.

Gość 25-latka Mirian
zielona ważka- to obie jestesmy w kropce. ja biore luteine 50 na rególacje cykli. do tej pory regulowala, a teraz nici. :(