Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiadaczka srebnej astry

Opinie na temat auta!

Polecane posty

Witam:) Chciałam zmienic samochód bo teraz mam taka stara astre(mi sie nawet podoba:)). jestem swierzym kierowca, ale jednak chcialabym juz cos nowszego. Pewnie pomyslicie ze jestem glupia, ale chcialabym matiza:) zaraz pewnie wiele osob napiszeze to tragedia, ze awaryjny itp. Ale ja wlasnie chcialabym poznac opinie osob ktore mialy stycznosc z matizem i moga cos na ten temat powiedziec. Ja moge powiedziec, ze chce matiza dlatego ze jest tani, a mozna kupic, dobry rocznik ok 2000 (moja astra to 1994;p), malo przebiegu no i to co niby nie jest takie wazne, ale czego ja do tej pory nie mialam, czyli centralny zamek, wspomaganie, poduszki powietrzne. To takie najwazniejsze aspekty. Jednak boje sie tego co wwszyscy mowia na temat daewoo...

Gość Antek Bereda
Nie kupuj Daewoo bo na benzynę się nie wyrobisz a tankowanie gazu do Matiza to raczej zabawne jest :P

Gość posiadacze srebrnej astry
nie golfa nie chce, moj chlopak mial golfa kiedys dawno i on strasznie kanciasty jest;p dlaczego nie wyrobie na paliwo?? teraz mam silnik 1,4 i nie jest zle, a matiz ma 0,8 wiec chyba nie moze byc az tak zle;p a co do tgo przechylania tez wlasnie slyszalam i tez chcialam o to zapytac czy to prawda. bo troszke sie tego obawiam

Gość Antek Bereda
Daewoo montowało kiepskie silniki i pewnie Twój Opel 1.4 pali mniej niż Matiz 0,8 zwłaszcza zimą ;)

Kup ibizę. Wszystko co tam opisałaś jest w niej w roczniku 97, bodajże taki mam :P Dopiero 2 miesiące to jeszcze dokładnie nie wiem :P

Gość posiadaczk srebrnej astry
ojej ale ja powaznie mowie, nie smiejcie sie;p wczesniej myslalam o corsie tez takiej starej, ale on drozsze no i tez takie stare... a matiz mi sie podoba

Seata znaczy:-) Tańczy od Volkswagena, a środek ten sam. Wiadomo, niemiecka precyzja, hiszpański temperament ;)

Gość posiadaczka srebrnej astry
no tak tylko matiz kosztowal bedzie 5 tys a ibiza?? hehe wiadomo ze wolalabym ibize:)

A z kim będziesz kupowała? Bo to też ważne, żeby z kimś, kto się zna.

no tak, ale 5 a 8 to jest roznica;p

Gość www.tnij.org/vivix
Może Audi 80 sie nada?

no teraz kupowalam z chlopakiem on sie troszke zna, ale jechalismy do dwoch mechanikow zeby sprwdzili, wszystko bylo ok, ale az sie smiali ze sprawdzamy samochod za taka cene:D

Gość Deroto
To już lepszy fiat seicento, stabilniejszy na drodze.

new beetlle to moje marzenie:)

Gość thomass
ja proponuje seicento

Jak masz kupić Matiza, to już lepiej zostań przy Astrze :P Jeśli blachy jeszcze Ci nie przeszły korozją, to nie masz po co auta zmieniać ;) Części w miare tanie, spalanie małe.. I przynajmniej masz miejsce w tym aucie. Osobiście nie lubię takich małych aut jak cieniasy, matizy itd.. Mój znajomy strażak zawsze mówił, że to jeżdżące trumny ;)

Gość posiadaczka astry
ojjj nie seicento to mi sie nie podoba;p wole moja astre;p

Gość thomass
albo nie mam dla ciebie lepszy samochod . Gdybym mial 5 tys to bym go kupil moze .

Gość posiadaczka astry
thomass jaki?:)

Nie kupuj seicenta. Podobno trudno o części i ciężko naprawić. Mi rozradzano. A niech się śmieją! Ja też dokładnie wszystko sprawdzam u znajomego mechanika. W ogóle po samochód jak jechałam, to wzięłam dwóch ze sobą :D